ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας αναρτά από χθες στην ιστοσελίδα της τα αποτελέσματα του ημερήσιου δελτίου τιμών ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Οι μετρήσεις αφορούν μόνο τον σταθμό που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία και πληροφορίες από τις μετρήσεις των σταθμών στο νέο λιμάνι και στη Νέα Καρβάλη. Εδώ και έναν χρόνο η διοίκηση Μαρκόπουλου προσπαθεί να επαναλειτουργήσει τους τρεις σταθμούς κι όπως φαίνεται κατάφερε να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα μόνο για τον έναν.

 

Στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας ψηφίζουν από το πρωί για τις εκλογές τους οι σπουδαστές του ΤΕΙ. 7 ενστάσεις έκανε δεκτές το ΑΣΕΠ στη διαδικασία προσλήψεων στην καθαριότητα του Νοσοκομείου. Ούτε φέτος θα λειτουργήσει το κλιμάκιο εθελοντών πυροσβεστών στο Κρυονέρι. Επαναλειτουργεί από χθες το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη.

 

Περιοδεία στις υπηρεσίες του Διοικητηρίου έκανε ο Θόδωρος Μουριάδης. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου υπέρ της χρηματοδότησης των επενδυτικών σχεδίων τουριστικών επιχειρήσεων. Την Κυριακή στην Καβάλα ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο Χρήστος Ποτόλιας ζητά την απομάκρυνση του Χρήστου Τζατζάρη από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Ωδείου.

 

Συζητήθηκε χθες στο δικαστήριο αγωγή 4 πρόσφατα απολυμένων εργαζόμενων από τη ΒΦΛ. Η απόφαση θα γίνει γνωστή το προσεχές διάστημα. Αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΚ ο Άγγελος Λογκάρης. Τα πλοία «Νήσος Χίος» και «Μπλου Σταρ Νάξος» θα κάνουν ανάσταση στο λιμάνι της Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε την απομάκρυνση παλαιών οχημάτων και δικύκλων από δρόμους της πόλης. Ο Γιάννης Πασχαλίδης είχε νέα συνάντηση στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, υπάρχουν πληροφορίες ότι πυροσβεστικό πλοίο θα έρθει στην πόλη μας ως το Καλοκαίρι. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου.

 

Ο Περιφερειάρχης ενέκρινε την αδελφοποίηση του 5ου Λυκείου με σχολείο της Σλοβακίας. Παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σήμερα στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης.

 

Νέα ένσταση κατά του Κεραυνού Πέρνης φέρεται να κατέθεσε η ΑΕ Καλαμπακίου. Αλλαγή προπονητή στο Βρασίδα Νέας Περάμου.

 

Διαβάστε επίσης