• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Λιγοστεύει η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της Πλατείας Καπνεργάτη. Από χθες οι εργασίες επεκτάθηκαν στη διασταύρωση των οδών Κασσάνδρου και Αβέρωφ. Πλέον τα οχήματα από την οδό Δαμιανού κινούνται μόνο προς την οδό Κύπρου. Η αλλαγή αναμενόμενη αν και θα μπορούσε να σημειωθεί αργότερα κι αφού τελειώσουν τα έργα στα σημεία που συνεχίζονται. Στην περιοχή της πλατείας Καπνεργάτη και στους δρόμους που απέμειναν, λόγο να εισέρχονται έχουν μόνο τα Ταξί για εξυπηρετηθούν στην πιάτσα τους.

 

45χρονος εργάτης από την Ινδία σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε εργατικό δυστύχημα σε χώρο επεξεργασίας μαρμάρων στη Θάσο. Πέθανε στο Νοσοκομείο αθίγγανος, τον είχε μαχαιρώσει φίλος του σε επεισόδιο στο Δ. Κήπο στις 24 Μαρτίου. Ο δράστης, επίσης αθίγγανος, απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος. Μικρό ΙΧ αυτοκίνητο κινήθηκε ανεξέλεγκτα κι έπεσε στη θάλασσα στο λιμανάκι των Σφαγείων. Λύθηκε το χειρόφρενο, ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης του. Το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του νέου λιμανιού με τους Τοξότες θα γίνει κανονικά, δήλωσε χθες ο Γιώργος Καλαντζής. Την ενημέρωση την είχε από τον αρμόδιο Υπουργό. Στο αυτόφωρο ιδιώτης κάτοικος του Δήμου Παγγαίου επειδή έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα.

 

Με απόφαση του Θόδωρου Μαρκόπουλου τις εκδρομές των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων μπορούν να κάνουν και τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Αργεί η διαδικασία για την αποκομιδή απορριμμάτων από ιδιώτη, αυτό είπε χθες στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κυριάκος Σταυρίδης. Η επιπλέον δραστηριότητα της υπηρεσίας σε Παληό και Νέα Καρβάλη θα αρχίσει- στην καλύτερη περίπτωση- τον Ιούλιο. Πολλές είναι οι οικοδομικές άδειες που εκδίδει η ΥΔΟΜ του Δήμου Θάσου. Όλα αρνητικά ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στο Νομό Καβάλς τα τεστ του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό. Καταγγελία Μέτιου για τη διοίκηση Τοψίδη, αναφέρει ότι οι εκπτώσεις των αναδόχων έργα είναι πολύ μικρές. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσε την έγκριση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης των Κ.Υ. Πρίνου και Χρυσούπολης.

 

Με τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Οι λίγες βροχοπτώσεις το Χειμώνα στο Νομό Καβάλας περιορίζουν τη δυνατότητα άρδευσης. Μαθητές του 4ου και 11ου Νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν το Δημαρχείο. Τους ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης. Με τον πρόεδρο της Σλοβενίας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Οριστικά το Σάββατο η αναμέτρηση του ΑΟΚ στη Βέροια.

 

Διαβάστε επίσης