ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου είναι πολύ πιθανό να ξαναρχίσουν σύντομα. Έχουν σταματήσει από το Φθινόπωρο λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας. Χθες δύο σχολές έκαναν πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης δικύκλου. Οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών Καβάλας θα είναι το Σάββατο στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας τους στην Αθήνα.

 

Ανέλαβε τα καθήκοντα του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνάντηση με τη διοίκηση του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης είχε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς τους πολίτες από το Γιάννη Πασχαλίδη, τον Τάκη Εμμανουηλίδη ,τον Κώστα Μορφίδη και τον Δημήτρη Παπουτσή. Λόγω παραίτησης τοπικού συμβούλου, ορκίστηκε τοπικός σύμβουλος Λυδίας ο Μπάμπης Δράκος.

 

Εξώδικη διαμαρτυρία στο Δήμο Καβάλας έστειλε το Επιμελητήριο λόγω του φεστιβάλ φαγητού. Οι εργασίες για την προετοιμασία της εκδήλωσης άρχισαν στο Πάρκο Φαλήρου. Παρελήφθησαν και θα εγκατασταθούν σύντομα στις εγκαταστάσεις της ΒΦΛ τα «πλυντήρια» αέριων ρύπων. Μία ακόμη φορά διαπιστώνεται έλλειψη φαρμάκων στα φαρμακεία του Ν. Καβάλας. Σήμερα θα απολογηθεί ο δράστης της δολοφονίας στο χωριό των Ελευθερών.

 

Ανοίγει ο δρόμος για να λειτουργήσει μονάδα τεχνητού νεφρού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Σωστικές λέμβοι ενισχύουν από χθες την παρουσία ναυαγοσωστών στις ακτές του Δήμου Καβάλας. Τη Δευτέρα σύσκεψη για τα θέματα πυρασφάλειας στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης».

 

Το βράδυ η πρώτη συναυλία ΣυνΩΔΗπόρων και Νίκου Κυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Με προβολή ντοκιμαντέρ στο Ζέφυρο αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ των Φιλίππων. Το ΔΗΠΕΘΕ μερίμνησε για τη δημιουργία ράμπας που θα επιτρέπει πρόσβαση στο αρχαίο θέατρο και στα ΑμΕΑ.

 

Ο Θόδωρος Τεπετίδης και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οι δύο πρώτες μεταγραφές της Ένωσης. Και ο Δημήτρης Τόσκας αποχωρεί από τον ΑΟΚ. Τον τερματοφύλακα Χατζηλάρι απέκτησε η Δόξα Θεολόγου. Τριήμερο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 θα γίνει το τριήμερο Παρασκευή- Κυριακή στο Παληό.

 

Διαβάστε επίσης