• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΗ 2023

Νομικές ενέργειες κατά του Πολωνού μουσικοσυνθέτη Πράϊσνερ εξετάζει να κάνει η Δημωφέλεια. Σκοπεύει να ζητήσει πίσω την αμοιβή του από τη στιγμή που δεν τήρησε τους όρους της συμφωνίας και δεν συμμετείχε στην εκδήλωση της Δευτέρας στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. Ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Καβάλας Γιάννης Κακάρας δήλωσε χθες ότι ο κ. Πράϊσνερ αρχικά απέρριψε τους μαθητές της χορωδίας. Στη συνέχεια κι όλες τις μεσολαβητικές προτάσεις που του έγιναν.

Επιβεβαιώνεται η επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ στην πλοιοκτήτρια εταιρία του φέρι μποτ «Νικητής». Εκλογές σήμερα στο ΔΙΠΑΕ, ψηφίζουν οι φοιτητές. Μικρό το ενδιαφέρον τους. Κυκλοφόρησαν και στο κέντρο της πόλης οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου που ήταν χθες στο λιμάνι. Η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση και επέκταση του προγράμματος της τηλεματικής. Αφορά τους εργαζόμενους, διευκολύνει τους επιβάτες των αστικών λεωφορείων. Άδεια κατεδάφισης εξέδωσε η Πολεοδομία για την μεγάλη αποθήκη στην είσοδο του Χαλκερού, είχε καταστραφεί μετά από φωτιά πέρσι το Φθινόπωρο. Εγκρίθηκε ομόφωνα και από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας ο κανονισμός στάθμευσης στην Παναγία. Τη Δευτέρα θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Τρίτη το απόγευμα η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα με ομιλητή τον Δημήτρη Μάντζο. Το εργοτάξιο των Κρηνίδων στο έργο κατασκευής του νέου δρόμου Κρηνίδες- Σταυρός Αμυγδαλεώνα θα επισκεφθεί σήμερα ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης. Ομιλία Παναγιωτόπουλου στους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης. Μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φιλήμονας Ξουλόγης. Αλλοδαπός συνελήφθη στην Καβάλα να οδηγεί αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στην Αθήνα.  Επιχορήγηση της ΔΕΥΑ Θάσου για έργο ύδρευσης στο Ραχώνι. Ευχαριστήρια δήλωση του Θόδωρου Μουριάδη για την πρόσφατη εκδήλωση της Λευκής Νύχτας.

Μέχρι και αύριο λειτουργεί στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης έκθεση ζωγραφικής μέσω του Crea Center. Χθες στον ίδιο χώρο έγιναν και βιωματικά εργαστήρια. Για το πρόγραμμα Erasmus φοιτητές που σπουδάζουν στην Καβάλα παρουσίασαν συνταγές από τις πατρίδες τους. Εκπαιδευτικοί από τον Πρίνο βρέθηκαν στην Πορτογαλία. Μαθητές και εκπαιδευτικοί από τη Νυρεμβέργη είναι στην Καβάλα, χθες επισκέφθηκαν το Δημαρχείο.

Απολογιστικό βίντεο του ΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο που τέλειωσε πρόσφατα. Ο Άρης Πηγών ηττήθηκε στην Ελευθερούπολη από τον Ορφέα, προκρίθηκε πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης