• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Παρουσιάστηκε χθες στους τοπικούς φορείς μια αναλυτική πρόταση για περισσότερο τουρισμό κρουαζιέρας με τους επιβάτες των πλοίων να κινούνται τόσο στην πόλη όσο και στην περιοχή. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν 31 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2022, από τις αρχές Μαρτίου ως τα μέσα Νοέμβρη. Η πρόταση παρουσιάστηκε από τον σύμβουλο τουρισμού κρουαζιέρας Γιάννη Μπρα, με τον οποίο συνεργάζονται Δημωφέλεια- ΟΛΚ και Επιμελητήριο.

Παραμένει δύσκολη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καβάλας με πολλούς ασθενείς με κορωνοϊό. Πολλά κρούσματα στα σχολεία του Ν. Καβάλας. Δευτέρα και Τρίτη τα κρούσματα στο Ν. Καβάλας ήταν 242, περίπου όσα σε μια ολόκληρη εβδομάδα!

Σε πλειστηριασμό η ακίνητη περιουσία του Βιοτεχνικού Πάρκου λόγω μη εξυπηρέτησης του δανείου από την Εθνική τράπεζα. Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει το σωματείο των εργαζόμενων στα Πετρέλαια κατά των απολύσεων που ανακοίνωσε χθες η Ενεργειακή. Την Παρασκευή ομιλία στην Καβάλα του υποψήφιου προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη. Σήμερα στην πόλη μας ο πρώην υπουργός Σωκράτης Φάμελλος.  Την τουριστική επένδυση στην παραλία Οφρυνίου παρουσίασε στον Υπουργό Τουρισμού ο Νίκος Κουρτίδης.

Έναρξη υλοποίησης του προγράμματος του Επιμελητηρίου «Ενίσχυση Δημιουργικής Βιομηχανίας». Ανακοίνωση συλλυπητηρίων της Ομοσπονδίας για το θάνατο του Παύλου Παυλίδη. Πιθανή επαναλειτουργία του Πυθαγόρα, πρόθυμος να επανέλθει ο σύλλογος των Εβριτών. Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να συζητηθούν τα προβλήματα τους ζητούν οι κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ. Συνεχίζεται έργο ασφαλτόστρωσης στην οδό Ιοκάστης. Πρόγραμμα Erasmus και από το 4ο Γυμνάσιο. Διαδικτυακές διαλέξεις για μαθητές από τον Ιατρικό Σύλλογο.

Δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο ΑΟΚ, αποκτά δικαίωμα έκδοσης 13 τουλάχιστον δελτίων ποδοσφαιριστών του. Επιπλέον χρήματα για το έργο αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου του στην Ελευθερούπολη εξασφάλισε ο Δήμος Παγγαίου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης