• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης εξ αιτίας του προβλήματος που δημιουργεί στο χωριό ο πυκνός καπνός, προερχόμενος από τη ΒΦΛ. Ετοιμάζουν έκτακτη λαϊκή συνέλευση, ενημέρωσαν τη Δήμαρχο, αναζητούν τον εκπρόσωπο του εργοστασίου για να λάβουν εξηγήσεις. Η λαϊκή συνέλευση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Παραμένει άγνωστο αν λειτουργεί ο εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας για την μέτρηση στην περιοχή της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

 

Στον «αέρα» από χθες και η αγγλική έκδοση της τουριστικής ιστοσελίδας Visit Kavala. Προτεινόμενο διατηρητέο το ακίνητο στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά την Κυριακή του Πάσχα. Από την Πρωτομαγιά πεζόδρομος η παραλιακή οδός Εθνικής Αντίστασης. Απογοητευμένοι οι πρώην συμβασιούχοι των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου, περιμένουν τα ασφαλιστικά μέτρα αρχές Μάη. Επιβατικό αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά χθες το απόγευμα κοντά στους Αμμόλοφους. Νωρίτερα είχε εκτραπεί της πορείας του. Δεν έπαθαν τίποτα οδηγός και συνοδηγός.

 

Ζήτησε συγνώμη ο ιερέας των Αμισιανών που τη Μεγάλη Πέμπτη δεν κοινώνησε τις γυναίκες που φορούσαν παντελόνι. Ανακοίνωση του Βαγγέλη Παππά για τις καπναποθήκες και τα διατηρητέα της Καβάλας. Συνελήφθησαν και οι συνεργοί του 18χρονου, που την Κυριακή λήστεψε γυναίκα στη συνοικία της Αγίας Βαρβάρας. 20 προσλήψεις ορισμένου χρόνου για τα λασπόλουτρα μπορεί να κάνει η Δημωφέλεια μετά από άδεια του Υπουργείου Εσωτερικών. Το Σάββατο ημερίδα του δικηγορικού συλλόγου για τη διαμεσολάβηση. Το Επιμελητήριο καλεί τοπικές επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στις εκθέσεις προϊόντων «Ελλήνων Γεύσεις» στην Αθήνα και σε αυτήν την Αλεξανδρούπολης.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης επισκέφθηκε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θόδωρου Κοκκινίδη. Ημερίδα για τα σπήλαια της Θάσου οργανώνει ο δήμος του νησιού. Σάββατο και Κυριακή εκδηλώσεις στο Ζυγό, περιλαμβάνουν αναπαράσταση του Ποντιακού γάμου.

 

Στις 4 το απόγευμα ο ΑΟΚ για το κύπελλο ερασιτεχνών αντιμετωπίζει τη Θράκη Φερρών. Η ομάδα των εφήβων του ΓΣΕ αρχίζει το απόγευμα τις αναμετρήσεις της στην Κρήτη, με πρώτο αντίπαλο την ΑΕΚ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης