• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΗ 2022

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται το έργο του φυσικού αερίου στην Καβάλα. Μπροστά από το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» βρέθηκαν αρχαία, το θέμα χειρίζεται η αρχαιολογική υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για λιθόστρωτο τμήμα που καθαρίζεται. Στην οδό Κολοκοτρώνη και παρά τις ανακοινώσεις, το έργο παραμένει σταματημένο από τις 15 Απρίλη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες επίκειται και έλεγχος των έως τώρα εργασιών από υπερκείμενη αρχή. Έγινε η αποκατάσταση του οδοστρώματος σε μια μεγάλη περιοχή πίσω από το «Ασημακοπούλου» και έως το πρώην στρατόπεδο «Κωτσάλου».

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 55χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας της 43χρονης φαρμακοποιού. Επαγγελματίες αλιείς- ιδιοκτήτες Γρι Γρι-  με τα σκάφη τους θα διαμαρτυρηθούν ευρισκόμενοι εντός του κεντρικού λιμανιού. Η διαμαρτυρία τους θα γίνει ξημερώματα Παρασκευής. Ζητούν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου. Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης στην Καβάλα της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Θα επισκεφθεί και τους Φιλίππους και το Φρούριο. Τον Ιούνιο επαναλαμβάνεται μετά από διακοπή δύο ετών, το πετυχημένο φεστιβάλ στο μονοπάτι της Παλαιάς Καβάλας.

 

Για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις μίλησε σε επιτροπή της Βουλής ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνέντευξη του Μακάριου Λαζαρίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24. Ερώτηση στη Βουλή της Τάνιας Ελευθεριάδου για την ιδιωτικοποίηση του νέου λιμανιού. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενισχύονται οικονομικά 87 αδύναμοι συνδημότες. Ένα ακόμη περιστατικό απάτης σε βάρος συμπολίτη, πήραν κωδικούς τραπεζικού λογαριασμού και στη συνέχεια ποσό μεγαλύτερο των 13.000 ευρώ. Με τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας συναντήθηκε χθες ο Αλέξης Πολίτης. Στήριξη από την Κυβέρνηση ζητούν οι παραγωγοί σπαραγγιού στο Νέστο.

 

Μετά από 2 χρόνια ξανάγινε χθες στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας η εκδήλωση των ξένων φοιτητών του προγράμματος Erasmus. Η ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση θα χρηματοδοτήσει έργο συντήρησης και ανακαίνισης του γηπέδου μπάσκετ στο Πάρκο Φαλήρου. Διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό ταινία μικρού μήκους μαθητών του 7ου Γυμνασίου. Το Σάββατο εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο.

 

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει ως προπονητής του ΑΟΚ. Συσκέψεις στην ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εντός έδρας αγωνίζονται σήμερα το απόγευμα η Ένωση και ο ΓΣΕ. Στην Ξάνθη συνεχίζει τους αγώνες ανόδου στη Γ’ Εθνική ο Βύρωνας.

 

 

Διαβάστε επίσης