• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2022

24 απολύσεις εργαζόμενων ανακοίνωσε χθες η Ενεργειακή στα Πετρέλαια. Παράνομες και καταχρηστικές τις χαρακτηρίζει το σωματείο. Απολύονται οι 17 προσωρινά συλληφθέντες κατά την επέμβαση των ΜΑΤ, μαζί με 7 εργοδηγούς. Κατά των απολύσεων νομαρχιακές επιτροπές κομμάτων, η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου και ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Η εταιρία καλεί τους εργαζόμενους να επανέλθουν στην εργασία τους, σε διαφορετική περίπτωση υπαινίσσεται κι άλλες απολύσεις.

 

Λιγότερες του αναμενομένου οι χιονοπτώσεις στο Νομό Καβάας, προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους. Από τους ισχυρούς ανέμους επηρεάστηκαν τα δρομολόγια των πλοίων και των φέρι μποτ. Επελαύνει η Όμικρον στο Νομό μας, αυτό δείχνουν αναλύσεις πρόσφατων κρουσμάτων σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Μειώθηκαν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Πολλά και χθες τα θετικά περιστατικά σε μαθητές- εκπαιδευτικούς. Δεν λειτουργεί σήμερα το 1ο Νηπιαγωγείο Νέας Περάμου λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.

 

Στη Γαλλία για την άτυπη συνάντηση των Υπουργών Άμυνας της ΕΕ ταξιδεύει σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Έργα αναπλάσεων 5,5 εκ ευρώ εγκρίθηκαν από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στο Δήμο Παγγαίου. Απολογισμό του έργου του για το 2021 από το Δήμαρχο Θάσου Λευθέρη Κυριακίδη. Άγνωστοι δηλητηρίασαν σκυλιά κτηνοτρόφου στο Χαλκερό. Σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας από το Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Η Πνοή ευχαριστεί το Επιμελητήριο για τη δωρεά του. Η θεατρική παράσταση για την Κυρά της Ρω στις 21 Ιανουαρίου στην Καβάλα. Το Λύκειο των Ελληνίδων ανήκει στους συλλόγους που προσπαθούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητα του και την περίοδο που διανύουμε. Βασιλόπιτα έκοψε ο συνοικιακός σύλλογος του Αγίου Λουκά.

 

Στις 3 το μεσημέρι το εντός έδρας ματς του ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Λάρισας. Στη διάθεση του προπονητή Νούρι κυρίως Έλληνες ποδοσφαιριστές.

 

Διαβάστε επίσης