• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΗ 2019

Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας διέψευσε κατηγορηματικά όσα είπε η Δήμαρχος, περί 2.000 προσφύγων στο Ασημακοπούλου. Παραδέχθηκε ότι ετοιμάζονται κι άλλα κτίρια στη δομή αλλά όπως εξήγησε αυτό συμβαίνει επειδή η χώρα μας γενικότερα λαμβάνει τα μέτρα της για την πιθανή αύξηση των μεταναστευτικών ροών το Καλοκαίρι. Σε 5 κτίρια του στρατοπέδου που βρίσκονται κοντά στο χώρο των συναυλιών,  έχει γίνει περιμετρικός καθαρισμός από τα χόρτα και τίποτα άλλο.

 

Γενική είναι η αποδοκιμασία προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο, ο οποίος στη συνεδρίαση της Δευτέρας έβρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κι όσους τον υποστηρίζουν. Το απόγευμα σε εκδήλωση στη Δ. Καπναποθήκη παρουσιάζει την αναπτυξιακή πρόταση του για την Καβάλα ο Μακάριος Λαζαρίδης. Περιοδείες στη δημοτική ενότητα Φιλίππων άρχισαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. Ανανεωμένο σε σχέση με το 2015 θα είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό μας. Εξώδικη διαμαρτυρία σε τοπική εφημερίδα που αναφέρεται συνεχώς εναντίον του έστειλε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Κλειστή θα είναι η αγορά της Καβάλας τη Δευτέρα, γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Μάλλον αύριο θα επανέλθει στα δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Ο Δήμος Καβάλας δεν έκανε εκβάθυνση της κοίτης του ρέματος στο Περιγιάλι με αποτέλεσμα νερά της βροχής να παραμένουν δίπλα στο δρόμο, στον κόμβο μπροστά στον ΟΑΕΔ. Στην Καβάλα και τη Θάσο συνεχίζεται σήμερα η εκλογική διαδικασία στο σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ.

 

Με σχολείο της Νυρεμβέργης θα αδελφοποιηθεί το 1ο Γυμνάσιο Καβάλας. Την Παρασκευή το βράδυ θεατρική παράσταση στο «Αντιγόνη Βαλάκου» από την ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων. Η ΔΕΥΑΚ διόρθωσε βλάβη του δικτύου ύδρευσης επί της οδού Ιωάννη Αστεριάδη στα Ποταμούδια. Χωρίς δικηγόρο του Δήμου συζητήθηκε στο δικαστήριο η αγωγή του προσωπικού του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο για τις φετινές εκδηλώσεις των Ελευθερίων.

 

Οριστικά στον Πανιώνιο ο Οδυσσέας Λυμπεράκης. Σήμερα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» οι αγώνες στίβου Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια.

 

Διαβάστε επίσης