• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Ολοκληρώνεται σήμερα σε δύο χώρους του Νοσοκομείου Καβάλας ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού του προσωπικού των Κέντρων Υγείας. Σειρά θα πάρουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και οι ιδιώτες γιατροί. Δεν αρκούν δύο σημεία εμβολιασμού στο Νομό, τονίζει με ανάρτηση του ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης. 11 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. 51 ετών γυναίκα από το Ν. Καβάλας εισήχθη χθες στη ΜΕΘ covid.

 

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου για τη λειτουργία ή όχι του χώρου στάθμευσης «Ροδόπη». Γυναίκα που τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση σε είσοδο πολυκατοικίας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο. Περισσότερες από 12 ώρες ήταν χωρίς ρεύμα κατοικίες στο Παληό, βλάβη εντοπίστηκε με καθυστέρηση το πρωί της Τρίτης. Επιστολή του Κώστα Αντωνιάδη στην Υπουργό Πολιτισμού προκειμένου να υπάρχει δίκτυο δωρεάν ίντερνετ και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

 

Η Πολιτική Προστασία Καβάλας συνεχίζει να συντονίζει τους τοπικούς φορείς για το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται με κρύο και χιονοπτώσεις. Ομιλία σε επιτροπή της Βουλής για την αγορά πολεμικών αεροσκαφών Ραφάλ από το Νίκο Παναγιωτόπουλο και το Μακάριο Λαζαρίδη. Διαμαρτυρία του Δήμου Νέστου επειδή διακόπηκε συνεργασία του με τον ΟΛΚ σε θέματα καθαριότητας του λιμανιού της Κεραμωτής.  Λειτουργεί στο Νοσοκομείο η νέα γ- camera. Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών, κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 920 γραμμαρίων.

 

Παράδοση δεμάτων και φακέλων ακόμη και την ίδια μέρα από την κούριερ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», περισσότερες από 40 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν χθες στην εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών. Τάμπλετς μοίρασε σε σχολεία της περιοχής ευθύνης του ο Δήμος Νέστου. Απολογισμός έτους από τον Δήμαρχο Θάσου Λευθέρη Κυριακίδη.

Διαβάστε επίσης