ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΗ 2020

Πιο μεγάλη θα είναι το προσεχές Σάββατο η λαϊκή αγορά της Καβάλας. ΟΛΚ και Λιμεναρχείο φέρονται να αποδέχθηκαν την επέκταση της σε όλη την οδό Ε. Αντίστασης. Οι πάγκοι θα έχουν απόσταση μεταξύ τους, θα βρίσκονται σε δύο σειρές στις άκρες του δρόμου. Η μεγαλύτερη λαϊκή αγορά λόγω της επανόδου των εμπόρων γίνεται με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Δοκιμάστηκε χθες στη Χρυσούπολη ενώ σήμερα θα γίνει το ίδιο στη λαϊκή των Κρηνίδων.

 

Επαναλειτουργεί από το απόγευμα το Πάρκο Φαλήρου. Με ήπιες διαφωνίες της αντιπολίτευσης άρχισε να ωριμάζει δημοτικό έργο στο δρόμο της ΜΟΜΑ. Υπέρ της συναίνεσης διοίκησης – αντιπολίτευσης στο Δήμο Καβάλας Τσανάκα- Βαγγέλης Παππάς- Κουνάκος. Ερώτηση για τη συνέχιση της δραστηριότητας στα Πετρέλαια του Πρίνου κατέθεσε η Τάνια Ελευθεριάδου. Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο στη Δ. Καπναποθήκη, οργανώνεται από τους εθελοντές αιμοδότες του Επιμελητηρίου. Σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Καπνεργάτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και γονέων κηδεμόνων.

 

Το Επιμελητήριο υπενθυμίζει ότι το ΕΣΠΑ στηρίζει την επιχειρηματικότητα στην εποχή της πανδημίας. Χθες το απόγευμα είχε αρκετό κόσμο η αγορά. Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο μόνωσης της οροφής του Διοικητηρίου. Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης μέσω διαδικτύου, θύματα κάτοικοι του Ν. Καβάλας. Επαναλειτουργεί το γραφείο του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου. Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του.

 

Συμμετοχή του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην άτυπη σύνοδο Υπουργών Εθνικής Άμυνας της ΕΕ. Εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα νοσηλευτή έγινε στο κέντρο αποκατάστασης Λυδία. Στην τελική φάση μαθητικού διαγωνισμού συνεχίζει αντιπροσωπεία της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας. Συνεχίζεται η κατεδάφιση κτιρίου πίσω από το παλιό δικαστήριο.

 

 

Διαβάστε επίσης