• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Η πόλη της Καβάλας και η Δημοτική Ενότητα των Ελευθερών περιλαμβάνονται μεταξύ των περιοχών που ενδιαφέρουν περισσότερο τους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα. Έρευνα που δημοσίευσε χθες η Καθημερινή μνημονεύει το ενδιαφέρον Γερμανών και Βούλγαρων επενδυτών. Στον ίδιο κατάλογο υπάρχουν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα γνωστά τουριστικά νησιά κι από τις επαρχιακές πόλεις μόνο ο Βόλος και η Καλαμάτα. Η διαπίστωση της Καθημερινής επιβεβαιώνεται άλλωστε και από τις εκδόσεις αδειών από τις πολεοδομίες των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου.

 

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε χθες από τον Ανακριτή ο 49χρονος που την Κυριακή πυροβόλησε και σκότωσε τον ιδιοκτήτη της καντίνας κοντά στις Κρηνίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι την ώρα του περιστατικού ήταν μεθυσμένος. Η Υπουργός Πολιτισμού υπέγραψε απόφαση με την οποία παραχωρεί δωρεάν για 30 χρόνια στο Δήμο Καβάλας ακίνητο εντός του οικοπέδου Κρέη στις Καμάρες. Με μοναδικό θέμα τους πρόσφυγες- μετανάστες συνεδριάζει εκτάκτως το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Συνάντηση με τους συνοικιακούς συλλόγους είχε χθες το απόγευμα ο Θόδωρος Μουριάδης.

 

Το Σάββατο δύο εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου. Πιθανή η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Νίκος Παπαθανάσης. Δεν είναι καλά τα νέα από την Εγνατία οδό για τις μελέτες στη γέφυρα και το έργο των πλευρικών διοδίων. Με τον Δ. Σύμβουλο της εταιρίας συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Ο νέος διοικητής του ΕΚΑΒ ήταν χθες στην Καβάλα. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος. Θα γίνει στην αίθουσα της Ομοσπονδίας. Μέχρι την Κυριακή 8 Δεκέμβρη παρατείνεται η προθεσμία έκδοσης κάρτας μέλους για τους φίλους του ΚΙΝΑΛΛ στην Καβάλα.

 

Στις 7 το απόγευμα στο Ιμαρέτ παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Θάνου Βερεμή. Χωρίς αιρετούς ή εκπροσώπους της διοίκησης η συμμετοχή της Δημωφέλεια στην φετινή Phloxenia. Το επιστημονικό προσωπικό της νέας Δομής Ατόμων με Αναπηρία επισκέφθηκε το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας.

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με την Καλαμάτα ο ΑΟΚ. 17 ομάδες θα λάβουν μέρος στο φετινό 5ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης