• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη δημοσιεύτηκε μία ακόμη απόφαση του Περιφερειάρχη για το πρόγραμμα «Μη Επιστρεπτέας Προκαταβολής». Αξιολογήθηκαν 15.000 αιτήσεις επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην ΑΜΘ. Από αυτές οι περίπου 12.000 εγκρίθηκαν και οι υπόλοιπες απορρίφθηκαν. Η αξιολόγηση έγινε από αξιολογητές του ΕΦΕΠΑΕ. Κατά τις γενικότερες εκτιμήσεις οι πληρωμές των χρημάτων θα γίνουν πριν το τέλος του έτους. Όσες αιτήσεις απορρίφθηκαν έχουν χρόνο να υποβληθούν ξανά διορθωμένες.

Δεν μικραίνουν τα νούμερα της πανδημίας στο Ν. Καβάλας. Εντός της εβδομάδας επαναλειτουργεί το κολυμβητήριο, συγνώμη για την ταλαιπωρία ζήτησαν Κώστας Αντωνιάδης- Θόδωρος Μουριάδης. Αρκετά τροχαία υλικών ζημιών έγιναν χθες κοντά στην Καβάλα, σε όλα έπαιξε ρόλο η ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Αυξάνονται από την Παρασκευή τα προϊόντα των ψητοπωλείων, πιο ακριβό και το ντελίβερι.

Φέρι μποτ προσέκρουσε στο λιμάνι του Λιμένα Θάσου. Προ λίγων ημερών πέθανε η Άκια Πετρίδη, σύζυγος του Γιώργου Αστεριάδη. Αρδευτικές γεωτρήσεις στο Δήμο Παγγαίου και έργα συντήρησης εθνικού και επαρχιακού δικτύου ανακοίνωσε ο Κώστας Αντωνιάδης. Από τη Δευτέρα νέα διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι Γιατροί του Κόσμου στην Καβάλα πρόσφεραν στην Πνοή υλικό για την πρόληψη της πανδημίας. ΔΕΔΑ και ΤΕΕ ΑΜ οργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο για τα θέματα του φυσικού αερίου.

Εκτός των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας οι δραστηριότητες συλλόγων. Επανέρχεται σε δραστηριότητες και ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος. Το νέο βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Ιμαρέτ. Την Κυριακή ο Δήμος Παγγαίου γιορτάζει την επέτειο απελευθέρωσης του από τον οθωμανικό ζυγό. Την Κυριακή στην Καβάλα εκδηλώσεις για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Στην ΕΠΟ παρέπεμψε τον ΑΟΚ η FIFA. Η ομάδα μας έστειλε χθες δελτία ποδοσφαιριστών στην Αθήνα ζητώντας να μπει στη νέα κλήρωση της SL2.

 

 

Διαβάστε επίσης