ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Αδύνατη είναι η εφαρμογή του μέτρου των απογευματινών χειρουργείων στο Νοσοκομείο Καβάλας. Η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού μαζί με την έλλειψη απαραίτητων κλινών καθιστούν τα απογευματινά χειρουργεία μη πραγματοποιήσιμα. Το συμπέρασμα προκύπτει από τη χθεσινή συνάντηση των σωματείων των συνταξιούχων με τον πρόεδρο των γιατρών Γιώργο Τεπελόπουλο και των νοσηλευτών Κατερίνα Πετράκη. Οι συνταξιούχοι επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο κι ενημερώθηκαν για τις συνθήκες λειτουργίας του λόγω της κινητοποίησης και συγκέντρωσης διαμαρτυρίας 21 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή.

 

Επιμένουν στα αιτήματα τους οι αγροτικοί σύλλογοι της ΑΜΘ, αποφασίζουν κινητοποιήσεις σε συνεδρίαση του Συντονιστικού τους οργάνου. Σημειώνουν ότι δεν εκπροσωπήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε φάση υλοποίησης ήταν χθες η συμφωνία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων για την αρχαιολογική έρευνα στο έργο της αγοράς του Αγίου Νικολάου. Ο Εμπορικός Σύλλογος ζητά εδώ και τώρα έναρξη του έργου του φυσικού αερίου στην οδό Ομονοίας. Διαφορετικά μετάθεση του για το Φθινόπωρο. Επιλέχθηκε ο ανάδοχος για την εκπόνηση των μελετών στο έργο κατασκευής νέου κλειστού γυμναστηρίου 3.000 θέσεων στο Περιγιάλι. Ο Σάββας Μιχαηλίδης πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές των Δήμων της ΑΜΘ, πιθανός επόμενος πρόεδρος της Π.Ε.Δ.

 

Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε μαθητή δημοτικού σχολείου στην Ελευθερούπολη. Ο 7χρονος μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Το σκυλί κυκλοφορεί και σήμερα ελεύθερο, ισχυρίζεται η οικογένεια του μαθητή. Μπορεί και να μην χρειαστούν κάλπες στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας την Κυριακή. Προς το παρόν οι υποψήφιοι είναι όσοι οι θέσεις που προβλέπονται να καλυφθούν. Μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν τα αιτήματα κατασκευής και λειτουργίας μικρομεσαίων φωτοβολταϊκών σταθμών στον κάμπο του Νέστου. Επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών στο Δ. Σύμβουλο του ΟΛΚ με αφορμή την αύξηση τέλους χρήσης τραπεζοκαθισμάτων.

 

Αναχωρούν το πρωί με την αποστολή του Επιμελητηρίου επαγγελματίες του τουρισμού που θα λάβουν μέρος στην έκθεση του Βουκουρεστίου. Την Κυριακή εκλογικές συνελεύσεις για το σύλλογο Μικρασιατών και την Κρητική Αδελφότητα. Την Κυριακή γενική συνέλευση του εμπορικού συλλόγου Φιλίππων. Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για τους μαθητές Β’ τάξης του Λυκείου Λιμένα. Με το διευθυντή Δευτεροβάθμιας συναντήθηκαν τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Καβάλας.

Διαβάστε επίσης