ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Μια ακόμη προσπάθεια για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου ετοιμάζεται να κάνει στο Υπουργείο Οικονομικών ο Δήμος Καβάλας. Την Παρασκευή η κ. Αναστασία Ιωσηφίδου θα διερευνήσει το ενδεχόμενο υλοποίησης παλαιότερης συμφωνίας με το δημόσιο, κοινής αξιοποίησης των ακινήτων μέσω προγραμματικής σύμβασης. Υποτίθεται ότι είναι έτοιμη νέα γνωμοδότηση για το παλιό νοσοκομείο της νομικής υπηρεσίας του Υπουργείου. Προσπάθεια του Δήμου Καβάλας και για την ίδρυση δημοτικού λιμενικού ταμείου στο λιμανάκι των Σφαγείων.

 

Η Ελένη Δημούδη εξελέγη χθες βράδυ νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Σήμερα ανακοινώνεται νέος αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Αθώος στο Πταισματοδικείο ο πρώην αντιδήμαρχος Ζήσης Μπόνιας, για υπόθεση επίθεσης σκύλου σε πολίτη. Τρία πρόστιμα για δεσποζόμενα ζώα επέβαλε η Κτηνιατρική υπηρεσία. Προηγήθηκαν καταγγελίες πολιτών στο Αστυνομικό τμήμα. Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ οι δήμοι του Νομού Καβάλας θα εισπράξουν χρήματα από το κράτος για να συντηρήσουν τις παιδικές τους χαρές. Λίγος κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

 

Στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής μίλησε ο Κώστας Μορφίδης. Η ομάδα Βία Stop της Καβάλας συμμετείχε στη διαβούλευση στη Βουλή, για το νέο νομοσχέδιο για την ενδοοικογενειακή βία. Αυτοψίες στην ανατολική πλευρά της πόλης άρχισε ο διοικητής της Π.Υ. Καβάλας λόγω της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου. Νέα απόφαση του Υπουργού Υγείας για τον γιατρό που απολύθηκε από το Νοσοκομείο. Βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ σε Κοκκινόχωμα- Δάτο- Μελισσοκομείο προκάλεσε η καταιγίδα τα ξημερώματα της Τρίτης. Απεργιακή συγκέντρωση οικοδόμων το πρωί έξω από το Διοικητήριο.

 

Γιορτή για το πρόγραμμα Erasmus οργανώνει τη Δευτέρα το ΤΕΙ. Ετοιμάζεται το 2ο φεστιβάλ παιχνιδιού που θα γίνει στην Καβάλα τον Μάη. Στην πόλη μας ήταν χθες εκπρόσωποι πανεπιστημίου της Βενετίας και του Μάϊντζ. Εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων σήμερα στο Αμφιθέατρο. Το απόγευμα γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου. Γενική συνέλευση και εκλογές στο Φυσιολατρικό Όμιλο.

 

Συνεχίζεται το 3ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ. Οι παλαίμαχοι του Ελαιοχωρίου θα βραβεύσουν τον Ντίνο Κούη. Παλαίμαχοι αθλητές στίβου διακρίθηκαν σε αγώνες που έγιναν πρόσφατα στο Βελιγράδι.

 

 

Διαβάστε επίσης