• 18 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Τεράστια ταλαιπωρία για πολλούς Καβαλιώτες με τη χθεσινή πολύωρη διακοπή νερού. Η ΔΕΥΑΚ έπρεπε να αντιμετωπίσει δύο βλάβες στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης επί της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας. Υπήρξαν κατοικίες που το νερό κόπηκε στις 8 το πρωί κι επανήλθε μετά τις 10 το βράδυ. Οι πολίτες διαμαρτύρονται γιατί από το μεσημέρι και μετά τηλεφωνούσαν στη ΔΕΥΑΚ αλλά δεν απαντούσε κανείς. Το μεσημέρι υπήρξε σχετική ανακοίνωση- προειδοποίηση μόνο στο facebook του Δήμου Καβάλας.

Επίκαιρες ερωτήσεις για το θέμα της ΒΦΛ κατατέθηκαν στη Βουλή από το ΚΚΕ, την Τάνια Ελευθεριάδου και το ΚΙΝΑΛ. Μηνυτήρια αναφορά καταθέτουν το πρωί στον Εισαγγελέα για τα πλευρικά διόδια στον κόμβο του νέου λιμανιού οι Μουριάδης- Κώστας Αντωνιάδης. Μέλη της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου μετέχουν σε ομάδες εργασίας, για τις οποίες θα πληρώνονται σε μηνιαία βάση.

Συνεδρίασε τη Δευτέρα μετά από χρόνια η διοίκηση του Βιοτεχνικού Πάρκου. Ο Τάκης Αγγελίδης νέος πρόεδρος στη Δημωφέλεια, ο δικηγόρος Νίκος Σουλίδης αντιπρόεδρος. Πολλές εξιχνιάσεις αλλά λίγες συλλήψεις στις περιπτώσεις απάτης μέσω τηλεφώνου. Συνεχίζουν την αποχή τους σε ότι έχει σχέση με την εφορία οι συμβολαιογράφοι της ΑΜΘ. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία του Σκακιστικού Ομίλου στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης. Με δήμαρχο και αστυνομικό διευθυντή συναντήθηκε η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Έγινε χθες το απόγευμα η πρώτη εκδήλωση της ομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας της Μητρόπολης ΦΝΘ. Με την νέα πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας συναντήθηκε η διοίκηση του συλλόγου φίλων της Παιδόπολης. Το απόγευμα στο ξενοδοχείο Εσπέρια κόβει την πίτα του ο Όμιλος για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας.

Για την απόκτηση μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή κινείται ο ΑΟΚ. Σάββατο θα παίξει η Δόξα Θεολόγου στη Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου. Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου η Καβάλα θα υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα.

Διαβάστε επίσης