ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Απολογισμό του έργου του στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας έκανε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Θόδωρος Μουριάδης. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε επίσημα τη νέα του υποψηφιότητα. Σκοπεύει να ανακοινώσει υποψηφίους του στο τέλος του μήνα. Υποσχέθηκε πιο γρήγορη εκτέλεση του έργου στην πλατεία Καπνεργάτη. Επανέλαβε τις παρατηρήσεις του για τα εκτελούμενα έργα του φυσικού αερίου και των οπτικών ινών. Τη συνέντευξη τύπου παρακολούθησαν και συνεργάτες του στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Πληθαίνουν οι ανακοινώσεις τοπικών φορέων για τη συμμετοχή τους στην αυριανή απεργία και απεργιακή συγκέντρωση. Υπήρξαν τέτοιες από το Εργατικό Κέντρο, τον Εμπορικό Σύλλογο, το Δικηγορικό σύλλογο, τα σωματεία των συνταξιούχων. Στην συγκέντρωση της Κεντρικής Πλατείας σκοπεύει να παραβρεθεί και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε την έναρξη της κοινοβουλευτικής διαδικασίας ώστε οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου να πληρωθούν τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ χωρίς παρακράτηση 20%.  Τον καθιερωμένο ετήσιο έλεγχο όλων των πυροσβεστικών κρουνών κάνει η Πυροσβεστική υπηρεσία. Δεν βρέθηκαν οι δράστες των εμπρησμών στις προχθεσινές φωτιές στον κάμπο του Νέστου. Με ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δοξάτου διατυπώνεται διαμαρτυρία προς τη ΔΕΥΑΚ. Ταυτόχρονα πρόσκληση σε διάλογο για το έργο ύδρευσης της ΔΕ Φιλίππων.

Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Επανήλθαν στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας οι εκπρόσωποι της παράταξης της κ.Τσανάκα. Στήριξη στα ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και Κομοτηνής υποσχέθηκε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Η Σταυρούλα Γκουλούση, πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, δήλωσε χθες ότι δεν υπάρχουν νεότερα για το αίτημα μετατροπής του Ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου σε Ογκολογική κλινική. Σε 10 μέρες οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας της συνεργασίας ΜΕΡΑ25- ΛΑ.Ε. και ανένταχτων της Αριστεράς. Γραφείο Πολιτικής Άμυνας δημιουργήθηκε στο Δήμο Καβάλας. Άρχισε το πρωί, τέλειωσε το απόγευμα η συζήτηση των αγωγών των απολυμένων των Πετρελαίων.

Το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα «Πρώτο Κατσίκι» το γνωστό από τα προηγούμενα χρόνια «Δείπνο στο σκοτάδι». Συμμετέχει το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων και ο σύλλογος Ιχνηλάτες.  Έκτακτη παράσταση του έργου «Love Love Love» το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

Το μεσημέρι η εμβόλιμη αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, τον Πανθρακικό υποδέχεται ο ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης