• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Αξιοπρόσεκτη αύξηση παρουσίασαν χθες τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας αλλά και οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλο από την 1η Σεπτέμβρη κι ως χθες επανήλθαν στην εργασία τους αφού εμβολιάστηκαν 8 εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος. Συνεχίζονται τα τεστ αντισωμάτων σε όσους παρουσίασαν αποδεικτικό νόσησης. Χωρίς αντισώματα γιατρός που εμβολιάστηκε στη Βουλγαρία.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έσβησε χθες το απόγευμα φωτιά στο Λυκόστομο, οφείλεται σε κτηνοτρόφο που ξεκίνησε να καίει κλαδιά σε χωράφι. Από ανθρώπινη αμέλεια ξεκίνησε και η φωτιά στη Μουσθένη. Θετική αντίδραση του Χρήστου Μέτιου στην επιστολή Αμοιρίδη για συνεργασία με την παράταξη Τοψίδη. Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι τουριστικής επένδυσης κοντά στο Οφρύνιο. Σήμερα στην Καβάλα ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης. Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός των Οικονομικών.

Ένα ακόμη δημοσίευμα σε αθηναϊκή ιστοσελίδα αναφέρεται στην εξέλιξη της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του νέου λιμανιού. Διαβούλευση μεταξύ των μελών του ΤΕΕ ΑΜ για το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ. Ανησυχούν κάτοικοι της οδού Σαππαίων, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένουν σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα. Γενική συνέλευση και εκλογές θα κάνει τις επόμενες ημέρες το σωματείο συνταξιούχων της ΒΦΛ.

Μακάριος Λαζαρίδης, Γιάννης Πασχαλίδης, Θόδωρος Μουριάδης και Κώστας Αντωνιάδης εξέδωσαν ανακοινώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων της Μ. Ασίας από τους Τούρκους. Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του συνοικιακού συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου. Ως το τέλος του μήνα προβολές ταινιών στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του ΑΟΚ συνεχίζουν να περιμένουν τον ορισμό της ημέρας εκδίκασης των προσφυγών στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης