ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Γενναία μέτρα στήριξης της αγοράς, επιπλέον όσων ισχύουν σήμερα, πωλήσεις με ραντεβού ζητούν από την Κυβέρνηση τα Επιμελητήρια της χώρας. Αυτά τα μέτρα τα πρότεινε αναλυτικά και συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στην ΕΤ3 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας. Περισσότερος κόσμος χθες στο κέντρο της πόλης. Στήριξη των μικρομεσαίων της αγοράς και από τους καταναλωτές ζητά με ανακοίνωση της η Συμπαράταξη Πολιτών.

 

30 κρούσματα στον κορωνοϊό ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για το Ν. Καβάλας. Τουλάχιστον 3 θάνατοι ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο, όλοι φέρονται φιλοξενούμενοι του Προκόπειου. Το Νοσοκομείο έκανε χθες 146 τεστ και εντόπισε 16 θετικά περιστατικά.

 

Ο 42χρονος Γιώργος Γρηγοριάδης εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο από την περιοχή της παραλίας Οφρυνίου. Δύο οδηγοί δικύκλων τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα που έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Ερυθρού Σταυρού και Τενέδου. Τρία πρόστιμα επέβαλε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος σε εταιρίες και ιδιώτες. Επιμένει για το ορθό των λόγων της και των χαρακτηρισμών της προς τον Πρωθυπουργό η Τάνια Ελευθεριάδου, πανελλήνια προβολή στη χθεσινή ομιλία της στη Βουλή.

 

Ποσό 1,1 εκ ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια ΑΜΘ για τον έλεγχο της ποιότητας των υδάτων. Ο Νομός Καβάλας άντεξε στις πρόσφατες βροχές αναφέρει ανακοίνωση του Κώστα Αντωνιάδη. Μαθητές από τη Θάσο συγκέντρωσαν χρήματα, αγόρασαν τάμπλετ για το σχολείο τους. Εργασίες συντήρησης του ΟΛΚ στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας των γραφείων του, παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του κεντρικού λιμανιού.

 

Δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών που έκαναν διαρρήξεις στη Χρυσούπολη με στόχο λεωφορεία- αυτοκίνητο και σπίτι. Προτομή του Καβαλιώτη αγωνιστή του 1821 Ιλαρίωνα Καρατζόγλου θα κατασκευαστεί και θα αποκαλυφθεί μπροστά από την είσοδο του Διοικητηρίου. Μεγάλη μείωση επιβατών και το Νοέμβρη στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η χρηματοδότηση του έργου κατασκευής νέου δημαρχείου στη Θάσο.

 

Διαβάστε επίσης