ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Δύο ώρες διήρκεσε χθες στο Υπουργείο Εργασίας συνάντηση των εργαζομένων στη ΒΦΛ με την εταιρία, παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη. Οι 3 εκπρόσωποι της ΒΦΛ διαβεβαίωσαν τόσο το Υπουργείο όσο και το σωματείο ότι θα τηρήσουν τη συμφωνία του Δεκέμβρη του 2017. Υποσχέθηκαν έγκαιρες πληρωμές. Ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Βογιατζίδης είπε στην Πρωινή ότι όλα όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας θα κριθούν στην πράξη. Νωρίτερα χθες έγινε γνωστή τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Θράκης, πλήρης δικαίωση απολυμένου του εργοστασίου.

 

Κλειστή θα είναι και σήμερα το πρωί λόγω έργων η οδός Κύπρου. Με καθυστέρηση αρκετών ωρών λόγω ατυχήματος αναχώρησε το βράδυ από το λιμάνι της Καβάλας το Εξπρές Πήγασος. Λόγω διακοπής ρεύματος δεν θα λειτουργήσει σήμερα το νηπιαγωγείο της Νέας Ηρακλείτσας. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καλεσμένος της ΝΟΔΕ Καβάλας στην εκδήλωση κοπής πίτας τέλος του μήνα. Τη Δευτέρα συνεδριάζει και κόβει βασιλόπιτα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.

 

Το λογότυπο του δημοτικού συνδυασμού παρουσίασε χθες ο Κώστας Κουνάκος. Ικανοποίηση Μουριάδη για την επιτυχία της εκδήλωσης του τη Δευτέρα. Στη Νέα Καρβάλη η επόμενη εκδήλωση του Βαγγέλη Παππά. Πίτα στο ΚΑΠΗ Κρηνίδων έκοψε χθες η Δήμητρα Τσανάκα. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου για τη στήριξη της αγοράς της Καβάλας. Με επιστολή του ο Θέμης Καλπακίδης εξηγεί γιατί είναι υποψήφιος με τον Βαγγέλη Παππά.

 

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος κτηνοτρόφου επειδή οι αγελάδες του κυκλοφορούσαν αδέσποτες στην περιοχή του Χαλκερού. Για την καλύτερη λειτουργία της θέρμανσης στο δικαστικό μέγαρο πρέπει να αντικατασταθούν οι λέβητες. Λύνεται το πρόβλημα των απλήρωτων καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου. Εκπρόσωποι τους συναντήθηκαν χθες με τη Δήμαρχο.

 

Αρχές Φεβρουαρίου γενική συνέλευση και βασιλόπιτα του συλλόγου Αρχιτεκτόνων. Από σήμερα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας». Το απόγευμα σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης παρουσιάζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα του πανεπιστημίου της Πάφου.

 

Μένει τελικά στον ΑΟΚ ο αμυντικός Δημήτρης Τόσκας. Οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ ετοιμάζουν εκδήλωση για την ιστορία της ομάδας. Τη Δευτέρα κόβει πίτα η Λέσχη Φιλάθλων. Διακρίσεις αθλητών του ΝΟΚ σε αγώνες που έγιναν σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε επίσης