• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Την Καβάλα θα επισκεφθεί την Παρασκευή 2 Ιουλίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πρόκειται να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη Μεγάλη Λέσχη, θα κάνει τα αποκαλυπτήρια προτομής του οπλαρχηγού Ιλαρίωνα Καρατζόγλου ενώ την ίδια μέρα θα ανακηρυχθεί επίτιμη δημότης Καβάλας. Τη σχετική απόφαση έλαβε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο. Η προτομή του ήρωα του 1821 Καβαλιώτη Ιλαρίωνα Καρατζόγλου θα υπάρχει στην αυλή του Διοικητηρίου προς την πλευρά του κολυμβητηρίου.

 

20.000 εκδόσεις συμπληρώνει σήμερα η εφημερίδα Πρωινή, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1952. Στην Καβάλα σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, θα επισκεφθεί πληγείσες από το χαλάζι περιοχές σε Παγγαίο και Νέστο. Λιγοστεύουν κι άλλο οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο, από αύριο και μετά από μήνες επαναλειτουργεί στον 5ο όροφο η Α’ Χειρουργική κλινική. Απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Νέες διαμαρτυρίες πολιτών για την καθυστερημένη διανομή αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ. Νοικοκυριά κινδυνεύουν να μην έχουν ρεύμα αφού με καθυστέρηση μοιράζονται και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ. Με δηλώσεις που έκανε χθες ο Βασίλης Λεμονίδης επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας. Δύο άτομα τραυματίστηκαν στον Αμυγδαλεώνα σε σύγκρουση δικύκλου με επιβατικό αυτοκίνητο. Στην ολομέλεια της Βουλής για το εργασιακό νομοσχέδιο μίλησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου».

 

Κλειστή η αγορά τη Δευτέρα, γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Πρωτοβουλία του Κώστα Αντωνιάδη για τη διοργάνωση ενός νέου αεροπορικού σόου. Συγκροτείται σήμερα σε σώμα η νέα διοίκηση του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Νέα διοίκηση εκλέγουν τα μέλη του συλλόγου Νεφροπαθών Καβάλας.

 

Στις 12 Σεπτέμβρη η έναρξη της Σούπερ Λιγκ ΙΙ στην οποία θα λάβει μέρος ο ΑΟΚ. Το Παγκράτι υποδέχεται το απόγευμα στην Ελευθερούπολη ο ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης