• 7 Μαΐου 2024,

20.000 φύλλα συμπληρώνει σήμερα η Πρωινή!

 20.000 φύλλα συμπληρώνει σήμερα η Πρωινή!

Ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μέρα για την Πρωινή.

Με την έκδοση της σήμερα συμπληρώνει 20.000 φύλλα. 20.000 εκδόσεις. Η κυκλοφορία της εφημερίδας ξεκίνησε υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες στις αρχές της δεκαετίας του ’50. Μια πρωτοβουλία του ιδρυτής της Περικλή Μπακλαβά σε μια Καβάλα που τότε ήταν μια εντελώς άλλη πόλη σε σχέση με το σήμερα.

Η Πρωινή πορεύτηκε ανεξάρτητη όλα αυτά τα χρόνια, στηριζόμενη στη δημοκρατία. Στηρίζοντας την ελευθεροτυπία. Ξεπέρασε διάφορα προβλήματα, άντεξε κρίσεις οικονομικές και όχι μόνο.

Νωρίς το πρωί κυκλοφορεί στους συνδρομητές της και στα περίπτερα με περιεχόμενο που τις τελευταίες δεκαετίες έγινε καθαρά τοπικό. Μια τοπική εφημερίδα με ιστορία 20.000 φύλλων. Με συνέπεια και αρχές. Μια φωνή δυνατή. Μέσω αυτής μια φωνή της ίδιας της κοινωνίας της πόλης και του Νομού Καβάλας.

Η Πρωινή τα κατάφερε στην οικονομική κρίση των προηγούμενων ετών, κυκλοφόρησε χωρίς διακοπή και στις πρόσφατες ειδικές υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας.

Κι έφθασε στη σημερινή μεγάλη της μέρα. Να συμπληρώνει 20.000 εκδόσεις.

Η Πρωινή προσαρμόζεται αλλά δεν αλλάζει. Στηρίζει την είδηση και την ενημέρωση των πολιτών. Εκφράζει την άποψη της σεβόμενη την άποψη των άλλων. Κυρίως ήταν και παραμένει ανεξάρτητη. Με πρώτη της προτεραιότητα τα συμφέροντα του τόπου. Με πρώτο της σκοπό η πόλη και ο Νομός Καβάλας να προοδεύσουν.

Έτσι θα συνεχίσει να εκδίδεται, να υπάρχει. Είναι η παλαιότερη καθημερινή εφημερίδα του Νομού Καβάλας που κάθε μέρα έχει κάτι να πει. Ενημερώνει, εμπλουτίζει τον δημοκρατικό διάλογο της τοπικής μας κοινωνίας.

Διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο, το οποίο αξίζει και η πόλη και ο Νομός μας.

Διαβάστε επίσης