• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΗ 2018

Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο κατά των διοδίων στην Παράκαμψη, την πρώτη ουσιαστική κινητοποίηση των Καβαλιωτών. Όλοι δηλώνουν έτοιμοι για νέα διαμαρτυρία, όταν και αν χρειαστεί. Στο συλλαλητήριο δεν συμμετείχαν ούτε μαθητές, ούτε εκπαιδευτικοί. Ικανοποιητικό το κλείσιμο της αγοράς αν και στην παραλία δεν υπήρξαν επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτό.

 

Τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης συνάντησε χθες στο γραφείο της η Δήμαρχος, τους ενημέρωσε για τη συμφωνία Σταθάκη. Το πακέτο των δύο έργων συμφωνήθηκε να απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο ύδρευσης προβλέπει αγωγούς 32 χιλιομέτρων και 4 μικρά και μεγάλα αντλιοστάσια. Το μεσημέρι δίνει συνέντευξη τύπου σε αίθουσα ξενοδοχείου η επικεφαλής του ΤΑΡ στην Ελλάδα. Συνεδρίασε χθες βράδυ η πρώτη διορισμένη νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής. Μετέχουν 9 πρόσωπα, στα οποία θα προσθέσει εκπροσώπους του το Ποτάμι. Πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών θα υλοποιήσει και φέτος το Καλοκαίρι η δημοτική «Αλληλεγγύη». Θα χρειαστεί να γίνουν προσλήψεις εποχιακού προσωπικού.

 

Παρουσιάζεται το βράδυ στο Αμφιθέατρο το βιβλίο του Στάθη Εριφυλλίδη. Εντός των ημερών θα λειτουργήσει στη Νέα Καρβάλη ο εξοπλισμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης της Δημωφέλεια. Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος δέχθηκε την επίσκεψη εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ. Εκλογές σπουδαστών σήμερα στο ΤΕΙ.

 

Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου για το 2ο φεστιβάλ παιχνιδιού που γίνεται στην Καβάλα αύριο και μεθαύριο. Ο Όμιλος για τη Διάδοση της Ελληνικής γλώσσας οργανώνει εκδρομή στο δάσος της Δαδιάς. Οι εθελοντές αιμοδότες του Επιμελητηρίου ευχαριστούν για την ανταπόκριση των αιμοδοτών στην αιμοδοσία του περασμένου Σαββάτου. Σε βουνό της Κοζάνης έκαναν ανάβαση μέλη του ΕΟΣ Καβάλας.

 

Την Κυριακή 20 Μάη ο ΑΟΚ συνεχίζει τις υποχρεώσεις στο κύπελλο, παίζει στο γήπεδο του Κορυδαλλού με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

 

Διαβάστε επίσης