ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ποσό περίπου 100.000 ευρώ μπήκε στο ταμείο του Δήμου Καβάλας μέσω της ευνοϊκής ρύθμισης των 120 δόσεων. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηλία Καλανταρίδη χρέη ρύθμισαν έως τώρα 200 ιδιώτες, ορισμένοι από τους οποίους πλήρωσαν εφάπαξ το ποσό οφειλής. Τα στοιχεία έγιναν γνωστά στο περιθώριο της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία συζητήθηκε η καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου το 2018. Ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας δύο ακόμη υπόγειων κάδων, για την κεντρική πλατεία και την περιοχή της Δ. Αγοράς.

 

Οι 4 βουλευτές του Νομού Καβάλας είναι στην Αθήνα αφού σήμερα ορκίζονται. Με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ουδείς Καβαλιώτης στους 28 γραμματείς υπουργείων που ανακοινώθηκαν χθες. Τη Δευτέρα συνεδρίασε η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα, δεν είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του κόμματος στο Νομό.

 

Δύο είναι τελικά τα επικίνδυνα σπίτια που το προσεχές διάστημα θα κατεδαφιστούν στη συνοικία της Παναγίας. Στην Αποκεντρωμένη προσφεύγουν οι επαγγελματίες για το πρόστιμο 1.000 ευρώ που τους επέβαλε η Δ. Αστυνομία λόγω της συμμετοχής τους στο φεστιβάλ φαγητού. Ετοιμάζεται η σύμβαση για την παραχώρηση της πρώην Ορθοπεδικής κλινικής στο Σανατόριο στην Ιερά Μητρόπολη. Σύντομα ξεκινά το έργο ανακαίνισης και συντήρησης του δάσους των Πεντακοσίων. Πλησιάζει η ώρα έναρξης της επένδυσης Γεωργούλια στο κεντρικό λιμάνι.

 

Στην Καβάλα ο Δήμαρχος της Νυρεμβέργης, το απόγευμα εκδήλωση στο μουσείο για τα 20 χρόνια αδελφοποίησης των δύο πόλεων. Το Σάββατο γιορτή καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους. Το Σάββατο ο σύλλογος Εβριτών χορεύει στη Μεσορόπη. Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Cosmopolis, αρχίζει αύριο βράδυ στην Παναγία. Από τις 24 Ιουλίου η έκθεση βιβλίου στην παραλία.

 

Μένει στον Αετό Οφρυνίου ο Φώτης Δουμάνης. Από τις 5 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» τα Δαβιτζόγλεια. Τρεις εκπρόσωποι του ΑΟΚ στη σημερινή συνάντηση των ομάδων της νέας Γ’ Εθνικής. Προ των πυλών της ομάδας μας ο Καζαντζίδης. Νταλό και Αδαμόπουλο πήρε η Ένωση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης