• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Συνεχίζονται, δυναμώνουν και οργανώνονται οι διαμαρτυρίες καταστημάτων εστίασης που βρίσκονται στη χερσαία ζώνη του κεντρικού λιμανιού. Μέσω του Οργανισμού Λιμένα το ΤΑΙΠΕΔ πιέζει για πληρωμή προκαταβολής τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων εντός της εβδομάδας. Διαγράφει τα τέλη μόνο του διαστήματος που τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Απαντά αρνητικά σε προτάσεις για περισσότερες εκπτώσεις και διευκολύνσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες οι επαγγελματίες ζητούν στήριξη από τους τοπικούς φορείς και μέσω συλλόγου που σκέπτονται να δημιουργήσουν, εξετάζουν το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη.

 

Μάλλον θα αναβληθεί η προγραμματισμένη για αύριο στο Εφετείο δίκη σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης των εκδηλώσεων Μπουδακίδου. Τεστ αντισωμάτων σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου προτείνει η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Επαναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου η δημοτική κοινωνική Αλληλεγγύη το πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών, εξ αυτού του λόγου θα κάνει προσλήψεις προσωπικού. Δεν υπάρχουν νεότερα για την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων Γαλαξίας- Εσπέρια- Τόσκα. Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Ισραηλινό ομόλογο του.

 

Διαδικτυακή εκδήλωση για το περιβάλλον κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ για στελέχη του στην ΑΜΘ. Συνεχίστηκαν αρκετές και χθες οι αφίξεις Βούλγαρων και Ρουμάνων τουριστών στο Ν. Καβάλας. Αρκετός κόσμος εξυπηρετήθηκε με το χθεσινό δρομολόγιο του «Νήσος Μύκονος». Πληθαίνουν οι πληροφορίες κρατικής ενίσχυσης στα Πετρέλαια. Εκτός λειτουργίας η μία μετά την άλλη οι ηλεκτρονικές ενημερωτικές πινακίδες στο κέντρο της πόλης. Νέες φήμες ότι θα καταργηθεί άμεσα το καθεστώς 50-50 στη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

 

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Κοκκινοχώματος, Λιμεναρίων και Αγίου Λουκά ανακοίνωσαν ότι θα επανέλθουν στις εκδηλώσεις τους το Φθινόπωρο. Ράμπα ΑμΕΑ έβαλε ο Δήμος Νέστου στην παραλία της Κεραμωτής. Συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού από τη Ρουμανία είναι στην Καβάλα για να προετοιμάσει ρεπορτάζ τουριστικής προβολής. Λογιστές φοροτεχνικοί του Νομού Καβάλας συμμετέχουν στην αυριανή πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου.

 

Εντός των ημερών ο ΑΟΚ αρχίζει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του. Σήμερα εκλογή νέας διοίκησης στον Ορφέα της Ελευθερούπολης.

Διαβάστε επίσης