ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΗ 2022

Διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο έκαναν χθες καθαριστές και καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Ζήτησαν και έλαβαν τη στήριξη του Δήμου στο αίτημα τους, την επόμενη σχολική περίοδο άπαντες να παραμείνουν στις θέσεις τους. Η κινητοποίηση έγινε δύο ημέρες σε όλη την Ελλάδα κι όπως αποδείχθηκε απευθύνονταν στην Κυβέρνηση. Στήριξη στις καθαρίστριες και τους καθαριστές των σχολείων θα δώσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας όπως επίσης κι οι άλλοι δήμοι του Νομού. Στα σχολεία της Καβάλας εργάζονται και φέτος περίπου 100 άτομα σαν προσωπικό καθαριότητας.

 

Ο Δήμος Καβάλας απομάκρυνε πρόσφατα από την δυτική πλευρά της Καλαμίτσας μεγάλους σπιράλ σωλήνες, οι οποίοι έφθαναν ως τη θάλασσα. Μικρή αύξηση παρουσίασαν χθες κρούσματα και ασθενείς με κορωνοϊό στο Ν. Καβάλας. Η Πολιτική Προστασία της ΠΕ Καβάλας προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα κατά τις απογευματινές ώρες σήμερα. Με απόφαση του Δημάρχου της Θάσου ορίστηκε επιτροπή πολιτών και κληρικών που θα ετοιμάσουν την επίσκεψη στο νησί του Οικουμενικού Πατριάρχη. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί τη Θάσο τον Σεπτέμβρη. Πολλές είναι οι φήμες στο Νοσοκομείο για τις αλλαγές που θα περιλαμβάνει ο νέος οργανισμός του νοσηλευτικού ιδρύματος. Θα γίνει γνωστός εντός των ημερών από το Υπουργείο Υγείας.

 

Ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Υλοποιήθηκε η υπόσχεση του Μακάριου Λαζαρίδη, γιατρός από χθες στο ιατρείο του Νέου Ζυγού. Ανακοίνωση– ικανοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.Χθες βράδυ απάντηση της ΝΔ Καβάλας και νέα ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Η Ασφάλεια Καβάλας εξιχνίασε 12 διαρρήξεις και μία απόπειρα που έγιναν στην Καβάλα αρχές του έτους. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων. Σύλληψη ενός ατόμου στη Θάσου, καλλιεργούσε χασίς σε γλάστρες που είχε στην αυλή της κατοικίας του. Οι πρόεδροι των ξενοδόχων Μιτζάλης και Παρασχούδης έκαναν δηλώσεις στο ΑΠΕ, τονίζουν τη συγκρατημένη τους αισιοδοξία και την έλλειψη εποχικού προσωπικού.

 

Το εργαστήριο Ήφαιστος του ΔΙΠΑΕ Καβάλας θα έχει στενή συνεργασία με το δημόσιο Νοσοκομείο Σύρου- Νάξου. Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων των τοπικών φορέων έκανε πρόσφατα εξ απόστασης επιμόρφωση νηπιαγωγών. Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη. Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων Πέμπτη και Παρασκευή για τη γιορτή της Αγίας Λυδίας. Νέα συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για το λαό της Ουκρανίας ξεκινά ο Δήμος Καβάλας.

 

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ανακοίνωσε χθες την παραμονή στην ομάδα του Άλεξ Χαντιτάτζι, ανεξάρτητα της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί ο σύλλογος. Επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας και ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης