ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Με συμβολικό τρόπο, λίγο κόσμο και κυρίως χωρίς επεισόδια η Καβάλα τίμησε χθες την επέτειο του Πολυτεχνείου. Από νωρίς το πρωί ως αργά το απόγευμα η πλατεία Καπνεργάτη ήταν γεμάτη αστυνομικούς. Πραγματοποίησε συγκέντρωση, όχι πορεία το ΠΑΜΕ. Λουλούδια στο άγαλμα των καπνεργατών κατέθεσαν επίσης η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου, ο Δήμαρχος, ΣΥΡΙΖΑ- ΜΕΡΑ 25, η Συμπαράταξη Πολιτών, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

 

37 κρούσματα στον κορωνοϊό ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας. Νοσεί αλλά είναι σπίτι του ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας εξήλθε της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο ένας ασθενής, η κατάσταση του οποίου βελτιώθηκε. Το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο ευχαριστεί για τη δωρεά υλικών το Προκόπειο Ίδρυμα Καβάλας.

 

Διαδικαστικές και ουσιαστικές μικροαλλαγές στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Σύλληψη παράνομων μεταναστών χθες το απόγευμα κοντά στον Αμυγδαλεώνα. Ασφαλτόστρωση το πρωί στην Ομόνοια, έργα οπτικών ινών στην οδό Κασσάνδρου. Τρία νέα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Παγγαίου. Επικαιροποιούνται οι κατάλογοι δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας.

 

Το Νοσοκομείο Καβάλας καλείται να αποζημιώσει πολίτη που νοσηλεύτηκε σε αυτό με ποσό άνω των 300.000 ευρώ. Ιδρύθηκε Φυσιολατρικός Όμιλος στο Δήμο Παγγαίου. Οι συνοικιακοί σύλλογοι του Αγίου Κωνσταντίνου και της Κηπούπολης- Καλαμίτσας ευχαριστούν το Δήμο Καβάλας για ενέργειες του στις ίδιες περιοχές. Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καβάλας αναφέρεται στο ενδεχόμενο να μην γίνουν φέτος καθόλου εορταστικές εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού.

 

Στις 4 Ιουλίου στο «Ανθή Καραγιάννη» ορίστηκαν από το ΣΕΓΑΣ τα Δαβιτζόγλεια του 2021. Διαδικτυακές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης