• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Με το νέο έτος θα περιμένουμε την πραγματογνωμοσύνη σχετικά με τους λόγους κατάρρευσης της γέφυρας μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Ο ιδιώτης μηχανικός που έλαβε την εντολή έρευνας και σύνταξης πραγματογνωμοσύνης αναμένεται να ζητήσει παράταση προκειμένου να συνεχίσει την εργασία του. Η αρχική προθεσμία λήγει εντός των ημερών ενώ μόλις προχθές παραλήφθηκαν τα πρώτα στοιχεία για την κατασκευή της γέφυρας, προερχόμενα από τη ΔΕΥΑΚ. Με ανακοίνωση του ο Δήμος Καβάλας επανέλαβε χθες ότι η γνωμάτευση Χρυσόγονου τον απαλλάσσει από οποιαδήποτε ευθύνη συντήρησης του δρόμου.

 

Χωρίς προβλήματα στο Νομό Καβάλας οι χθεσινές βροχές, βελτίωση του καιρού από σήμερα. Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας ο Κώστας Κουνάκος. Σήμερα ανακοινώνει τον δικό της υποψήφιο Δήμαρχο η Λαϊκή Συσπείρωση. Διαμαρτυρίες από τον πρόεδρο του Αμυγδαλεώνα, σύμφωνα με τις οποίες το χωριό δεν στολίστηκε. Ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2019. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τα προβλήματα του Περιγιαλίου.

 

Ανακοίνωση του Βαγγέλη Παππά με κριτική στη διοίκηση του Δήμου για τις περιορισμένες περιοχές ελεύθερου WiFi στην πόλη. Σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος η αξιοποίηση από ιδιώτη της υπόγειας αποθήκης φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα». Με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Καβάλας συγχαίρει το Φώτη Πασχαλίδη για την εκλογή του στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Ελευθερούπολης για την παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το περασμένο Σάββατο ο χορός του πολιτιστικού συλλόγου Νέαπολις. Ικανοποίηση από πλευράς διοργανωτών του πρώτου ιστορικού συνεδρίου για τον καπνό.

 

Στις 5.30 το απόγευμα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» η μεγάλη εκδήλωση της Ενεργειακής Αιγαίου για την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ σε καρότσι του ΑΟΚ. Παράγοντες και ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ ήταν χθες το απόγευμα στην Παιδόπολη. Αθλητές του ΟΘΑΚ είχαν επιτυχίες σε αγώνες που έγιναν στο Βόλο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης