• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Με 55 κρούσματα στην ΠΕ Καβάλας, τα οποία ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο ΕΟΔΥ, άρχισε ο Δεκέμβρης. 18 εντόπισε χθες το Νοσοκομείο, σε 110 τεστ. Δεν υπήρξαν κρούσματα στα ράπιτ τεστ στη Χρυσούπολη, η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα στον Κεχρόκαμπο. 115 άρρωστοι χθες το απόγευμα στην κλινική Covid του Νοσοκομείου. Μέσω εκπομπής του Μέγκα πολίτης της Θεσσαλονίκης διαμαρτυρήθηκε επειδή συγγενής του πέθανε στο Νοσοκομείο, προερχόμενος από το Πουλίδειο, χωρίς η οικογένεια του να έχει οποιαδήποτε ενημέρωση από το ίδρυμα της Μητρόπολης.

 

Σταμάτησαν από χθες και έως τις 4 Γενάρη τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Επιτυχία της ομάδας δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κατέσχεσε 9 κιλά χασίς κι έκανε 5 συλλήψεις. Τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας θα μείνουν σε δυτικά χέρια, δήλωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα. Η Περιφέρεια ΑΜΘ ενέκρινε επενδυτικές προτάσεις ιδιωτών και στο Νομό Καβάλας μέσω του προγράμματος Leader. Η Ενεργειακή Αιγαίου εμπλέκεται και επίσημα στις έρευνες για πετρέλαιο στο Ιόνιο πέλαγος.

 

Δηλώσεις για την παγκόσμια μέρα κατά του Aids από τον Μακάριο Λαζαρίδη και τον Κώστα Αντωνιάδη. Για κοινωνική αναλγησία κατηγορεί την Κυβέρνηση η Τάνια Ελευθεριάδου. Έρευνα ιστοσελίδας αναφέρει ότι 14 ξενοδοχεία του Ν. Καβάλας είναι προς πώληση. Χρήματα για απολυμάνσεις εξασφάλισε για το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο Δήμος Καβάλας συνέχισε τον στολισμό της πόλης, έκοψε χόρτα- κλάδεψε δέντρα στην αυλή του κτιρίου πρώην ΕΟΚ. 8 εποχιακούς εργαζόμενους προσέλαβε ο Δήμος Παγγαίου.

 

Πνοή και συνοικιακός σύλλογος Κηπούπολης- Καλαμίτσας συμμετέχουν ενεργά στη συγκέντρωση χειμωνιάτικων ρούχων για τους πρόσφυγες της Αρμενίας. Γράμματα στον Άη Βασίλη μπορούν να στέλνουν οι μικροί Καβαλιώτες μέσω διαδικασίας στο ταχυδρομικό κατάστημα της πόλης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης