ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Νέα μείωση παρουσίασαν χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Είναι 16 στην κλινική και ένας μόνο στη ΜΕΘ. Το γεγονός διευκόλυνε τη διοίκηση ώστε να πάψει να έχει σε ετοιμότητα τον τρίτο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Όλο το Καλοκαίρι για περιστατικά Covid θα λειτουργεί μία κλινική, στον 5ο όροφο του κτιρίου. Τόσο λίγοι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο υπήρχαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Χθες αποφασίστηκε προσωρινή αναστολή δια ζώσης μαθήματος σε δύο τμήματα του 3ου Γυμνασίου.

 

Με αυξημένο επιχειρηματικό ενδιαφέρον έγινε χθες από το ΤΑΙΠΕΔ η πρώτη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Αλάνας. Σχεδόν 9.000 αιτήσεις επιχειρήσεων της ΑΜΘ έλαβαν αρχική έγκριση για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Μη Επιστρεπτέας Προκαταβολής της Περιφέρειας. Συνεργάτη σύμβουλο αναζητά η ΕΡΓΟΣΕ και για το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με την Καβάλα. Από τις 19 Ιουνίου τα μουσικά γεγονότα στο θέατρο Ακόντισμα στη Νέα Καρβάλη.

 

Διεθνές βραβείο στην Ενεργειακή Αιγαίου για τις δράσεις της τον καιρό της πανδημίας. Στην σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ έλαβε μέρος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Κριτική στην Κυβέρνηση για την απασχόληση Αιγύπτιων αλιεργατών από την Τάνια Ελευθεριάδου. Αύριο και το Σάββατο εκδηλώσεις του ΚΚΕ στη Θάσο. Ο Δήμος Καβάλας απομάκρυνε το κουβούκλιο του περιπτέρου στο Δ. Κήπο, το οποίο για καιρό ήταν ανοίκιαστο κι εκτός λειτουργίας. Ο Δήμος Νέστου εγκατέστησε τον ειδικό μηχανικό για ΑμΕΑ στην παραλία της Κεραμωτής.

 

Με παράσταση του Εθνικού Θεάτρου το Σάββατο 3 Ιουλίου ξεκινά το φετινό φεστιβάλ Φιλίππων. Ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης ξενάγησε μαθητές στη Μεγάλη Λέσχη. Η νεαρή Χριστίνα Τσεμαλίδου από το Ποντολίβαδο έγραψε και τραγούδησε ένα τραγούδι για την Καβάλα. Το ξενοδοχείο στη Σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο «Σεμέλη» βραβεύτηκε από τους τουριστικούς πράκτορες Μακεδονίας Θράκης.

 

Στις 5 το απόγευμα ο ΑΟΚ υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Θεσπρωτό.

 

Διαβάστε επίσης