ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΗ 2020

Τραπεζοκαθίσματα στην κεντρική πλατεία και την πλατεία Καπνεργάτη ζητούν με αίτηση τους στο Δήμο επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αυτό ωστόσο φαίνεται δύσκολο αφού στην μεν κεντρική πλατεία εκτελείται δημοτικό έργο, για τη δε πλατεία Καπνεργάτη πρέπει να συμφωνήσει υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού. Οι επιχειρήσεις ζητούν τα επιπλέον τραπεζοκαθίσματα στο πλαίσιο των μέτρων ενίσχυσης της εστίασης, τα οποία ήδη ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός δήλωσε χθες ότι τα ταξίδια στην Ελλάδα για πολίτες της χώρας του θα επιτραπούν από την 1η Ιουνίου. 6 ακόμη μήνες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των προβλημάτων από τις βροχές του περασμένου Νοέμβρη τόσο ο Δήμος Καβάλας όσο και δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θάσου. Πετυχημένη διαμαρτυρία εκπαιδευτικών χθες στο κέντρο της πόλης κατά νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας. Στις 10 Ιουνίου δημοπρατείται το έργο μετατόπισης του τοιχίου μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο με προθεσμία περαίωσης 120 μέρες.

 

Επαναλειτουργεί με όρους και νέο ωράριο ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων. Χελώνα καρέτα καρέτα ξεβράστηκε στην ακτή της Ραψάνης. Όργανο συντονιστικής προστασίας για την αντιπυρική περίοδο συνεδρίασε χθες στη Θάσο. Εξόρμηση καθαριότητας του Δήμου Καβάλας στο Παληό. 1,5 δις ζημιά θα υποστεί το δημόσιο αν κλείσει ο Πρίνος. Υπέρ της συνέχισης της εξορυκτικής δραστηριότητας οι συνταξιούχοι των Πετρελαίων. 39χρονος συνελήφθη στην Καβάλα να οδηγεί αυτοκίνητο που είχε κλαπεί προ μηνών.

 

Ανακοινώσεις για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων από τον Μακάριο Λαζαρίδη, τον Κώστα Αντωνιάδη, τον Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον Δήμαρχο Θάσου.  Με τον Περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής συναντήθηκε ο Χρήστος Μέτιος.

 

 

Διαβάστε επίσης