• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Σοβαρά προβλήματα στην τοπική οικονομία συνεχίζει να δημιουργεί η αύξηση της τιμής των καυσίμων. Πέραν των ήδη γνωστών ανατιμήσεων, χθες υπήρξε διαμαρτυρία από τους ιδιοκτήτες των μηχανοτρατών. Πλέον η κάθε μέρα εργασίας τους προϋποθέτει δαπάνη 700 ευρώ για πετρέλαιο! Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουν το πρόβλημα με εκπροσώπους της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε χθες αύξηση των οργανικών θέσεων στο Λιμεναρχείο Καβάλας. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα χθες με παράνομους μετανάστες να εντοπίζονται εντός του περιαστικού δάσους. Ο Κώστας Αντωνιάδης ανακοίνωσε ότι θα ξηλώσει και θα απομακρύνει τα κάγκελα πέριξ του Διοικητηρίου και του Αμφιθεάτρου. Κινέζος επιχειρηματίας νοίκιασε 7 συνεχόμενα καταστήματα στον 1ο όροφο της Δημοτικής Αγοράς.

Αρκετά σημαντική μείωση των κρουσμάτων στο Ν. Καβάλας χθες και προχθές και μέσω των ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ.  Δεν υπάρχει θέμα σίτισης των προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» δήλωσε ο Δημήτρης Ρέμμος. Παράταση ως το τέλος του έτους στα κυκλοφοριακά μέτρα στον κόμβο του νέου λιμανιού για το έργο κατασκευής πλευρικών διοδίων. Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ανακοίνωση της Τάνιας Ελευθεριάδου με κριτική στο νομοσχέδιο των λαϊκών αγορών. Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια για το πρόβλημα στην οδό Νοταρά στα Πεντακόσια.

Την Κυριακή εκλογές στο συνοικιακό σύλλογο του Περιγιαλίου. Στο ισόγειο της Μ. Λέσχης έκθεση ζωγραφικής γυναικών ζωγράφων. Εκδηλώσεις στο Κοκκινόχωμα λόγω της επικείμενης εορτής του Αγίου Δημητρίου. Τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο τιμά σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Πιθανόν σήμερα να κριθεί το μέλλον του ΑΟΚ στη SL2. Τρία εξ αναβολής ματς το απόγευμα για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης