ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ενέκρινε με απόφαση του το διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Οι όροι του διαγωνισμού που θα γίνει το επόμενο διάστημα αναφέρονται σε προηγούμενη απόφαση του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας. Για το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα ενδιαφέρεται η σχολή πιλότων Egnatia Aviation. Ίδια διαδικασία έγινε το 2016 αλλά στην πορεία ακυρώθηκε λόγω αντιρρήσεων της Fraport.

 

67χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το πρωί σε αγροτική περιοχή κοντά στη Γραβούνα όταν ανατράπηκε το τρακτέρ που οδηγούσε. Χθες το απόγευμα τραυματίστηκε μετά από βουτιά σε αβαθή στη Γκιόλα της Θάσου 46χρονος αλλοδαπός, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας ενέκρινε τις πρώτες απολύσεις εργαζόμενων στη ΒΦΛ, προσφεύγει στη δικαιοσύνη το σωματείο. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν για τα θέματα εργαζομένων στα Πετρέλαια. Νέα καθυστέρηση στο έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του νέου λιμανιού με τους Τοξότες λόγω τροποποίησης της απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων.

 

Ακόμη 15 μέρες στα δρομολόγια από Καβάλα σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο το πλοίο Σούπερ Ράνερ Τζετ. Ξεκίνησε η μετατροπή σε σούπερ μάρκετ του ακινήτου δίπλα στο δικαστικό μέγαρο. Σε 15 μέρες ανοίγει ο δρόμος της ΜΟΜΑ. Υπάρχει ενδιαφέρον και συμμετοχές στην KavalaExpo που θα γίνει τον Οκτώβρη, δήλωσε χθες ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάκης Δημητριάδης. Με 5 βρέφη και 1 νήπιο θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη ο παιδικός σταθμός του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι.

 

Το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο συμμετέχει σε εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Ξεκίνησε η διαδικασία των εγγραφών στο Κιτσικοπούλειο βρεφονηπιακό σταθμό. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στο Ιμαρέτ έκθεση αγιογραφίας του Χαράλαμπου Γαμβρέλη.

 

Από τον Δημήτρη Σίτσα έγινε γνωστό χθες βράδυ το «ναυάγιο» των συζητήσεων του με τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΟΚ. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα είπε χθες ο Αντώνης Κατσαμακίδης.

Διαβάστε επίσης