ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, συνεχίστηκε και την προηγούμενη εβδομάδα η μείωση νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Παραμένει αργή αλλά σταθερή. Πιο γρήγορα συνεχίζουν να μειώνονται τα κρούσματα στη Θάσο. Αντίθετα σε Ξάνθη- Δράμα και Έβρο τα κρούσματα και μετά από καιρό παρουσίασαν αύξηση. Σε σταθερά επίπεδα οι ασθενείς του Νοσοκομείου. Οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι.

Ξεκόλλησε χθες το μεσημέρι από τα βράχια του προσήνεμου μόλου -έξω από το κεντρικό λιμάνι- επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος. Η προανάκριση θα δείξει τον λόγο του ναυτικού ατυχήματος. Και μέσω αναρτήσεων στο facebook προσπαθούν να βοηθηθούν τα θύματα διαρρήξεων στον Αμυγδαλεώνα, κλοπών οχημάτων στη Χρυσούπολη. Καθυστερεί η Cosmote να διορθώσει βλάβη στο δίκτυο της στη συνοικία της Δεξαμενής. Ο Παναγιώτης Αρσονιάδης υποψήφιος στις εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ. Οι εκλογές θα γίνουν την προσεχή Κυριακή. Με 34.000 ευρώ επιχορηγεί το Δήμο Παγγαίου του Υπουργείο Εσωτερικών για την αγορά οχήματος μεταφοράς αδέσποτων ζώων.

Στο περιβάλλον του θύματος αναζητά η αστυνομία το δράστη της δολοφονίας του 52χρονου στην Χρυσούπολη. Χρήσιμα τα στοιχεία των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Σύντομα και το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας θα αποφασίσει κατάργηση του περιπτέρου στην οδό Ερυθρού Σταυρού 32, με απομάκρυνση του κουβουκλίου του. Τουλάχιστον 7 είναι τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσαν ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι βουλευτές του Ν. Καβάλας. Αλλοδαπός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αυτοκίνητο και συνελήφθη. Το περιστατικό έγινε στην Εγνατία οδό, εντός των ορίων του Ν. Καβάλας. Την ερχόμενη εβδομάδα διανομή τροφίμων στην Καβάλα και στις Κρηνίδες μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ έκανε μια πρώτη συζήτηση για τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή. Άνοιξε τους 7 φακέλους με τις ισάριθμες αιτήσεις ηθοποιών και σκηνοθετών. Ο σύλλογος Πνοή συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την πρόληψη περιστατικών έμφυλης βίας μεταξύ των νέων. Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη το εκπαιδευτικό πλανητάριο θα βρίσκεται στο Κοκκινόχωμα, καλεσμένο του πολιτιστικού συλλόγου. Ξεκίνησαν οι δράσεις των προσκόπων για τη νέα Φθινοπωρινή και Χειμερινή περίοδο. Το Σάββατο ο καθιερωμένος αγιασμός της Θρακικής Εστίας.

Το απόγευμα στο Βερούλειο ο Βύρωνας συνεχίζει τα ματς του κυπέλλου Ελλάδας, αντιμετωπίζει την ομάδα της Φήκης των Τρικάλων. Αν προκριθεί θα παίξει πάλι εντός έδρας με την Παναχαϊκή.

Διαβάστε επίσης