• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Αναβάλλονται και ματαιώνονται πτήσεις τσάρτερ με ευρωπαίους τουρίστες, οι οποίοι τελικό προορισμό θα είχαν τη Θάσο. Οι πτήσεις άρχιζαν την ερχόμενη εβδομάδα, ο κορωνοϊός τις μεταθέτει για το τέλος Μάη. Τουριστικές επιχειρήσεις στην πόλη δεν θα λειτουργήσουν από την Πρωτομαγιά όπως σχεδίαζαν. Ας μη ξεχνάμε ότι σε ολόκληρο το Νομό Καβάλας σήμερα λειτουργούν δύο μόνο ξενοδοχεία.

 

Αύριο στις 11 το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων η Καβάλα αποχαιρετά την Ευθυμία Πέγιου. Η πρώην πρόεδρος της Θρακικής Εστίας πέθανε χθες, μετά από σύντομη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Καβάλας. Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της διοίκησης της Θρακικής Εστίας. Συλλυπητήρια δήλωση προς τους οικείους της από το Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη.

 

Το Υπουργείο Παιδείας κατανέμει σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Καβάλας 101 τάμπλετ και 32 λαπτοπ, προερχόμενα από δωρεά επιχειρηματία των Αθηνών. Μάσκες και γάντια παρέδωσε σε Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Ομαλή είναι το τελευταίο διάστημα η εξυπηρέτηση των πολιτών στα φαρμακεία του Νομού. Το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει χρήματα στους 4 Δήμους του Νομού για την φροντίδα αδέσποτων ζώων. Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Μέγκα μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης, Δήμαρχος και Απόστολος Χρόνης θα μιλήσουν για την οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΚ. Αύριο τηλεδιάσκεψη του κ. Μουριάδη με τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το ίδιο θέμα. Ανακοίνωση για τη ΔΕΥΑΚ από το Χρήστο Ποτόλια. Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών για την θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος του 1967.

 

Καθαρισμός χόρτων στο δρόμο της ΜΟΜΑ. Τον Σεπτέμβρη η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για την κατασκευή μνημείου των ποντίων στον Αμυγδαλεώνα.

Διαβάστε επίσης