• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΗ 2019

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η πρόσληψη 11 μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο κι έτσι άμεσα αρχίζει η σχετική διαδικασία. Οι γιατροί είναι διαφόρων ειδικοτήτων, αναμένεται να προσληφθούν το Φθινόπωρο. Εντός των ημερών θα αναλάβουν οι υπηρεσία ο διευθυντής του ογκολογικού τμήματος και ο ρευματολόγος. Για αργότερα φέτος το Καλοκαίρι μετατίθεται η αλλαγή του οργανισμού του Νοσοκομείου αφού το ίδιο θα γίνει ταυτόχρονα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

 

Εντολή για να αλλάξει την πορεία του Δήμου Καβάλας ζήτησε χθες από τους Καβαλιώτες, στην κεντρική συγκέντρωση του στην παραλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Σήμερα σε Καβάλα και Θάσο ο πρώην Υπουργός Μουζάλας. Περιοδείες σε διάφορα σημεία του Δήμου έκαναν χθες η Δήμητρα Τσανάκα, ο Θόδωρος Μουριάδης κι ο Βαγγέλης Παππάς. Σύμφωνα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρη Παπατολίδη «ο κόσμος αποστρέφεται τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις».

 

Από μέρα σε μέρα στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του υπουργού Παιδείας για την πρώτη διοικούσα επιτροπή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας. Και οι οδοκαθαριστές του Δήμου κόβουν χόρτα, την ώρα που εργάζονται στις συνοικίες της πόλης. 36χρονη γυναίκα τραυματίστηκε χθες το πρωί από επιβατικό αυτοκίνητο σε τροχαίο που έγινε στο λιμάνι. Ο Δήμος Καβάλας απομάκρυνε από την παραλία Γλάστρες στο Παληό νεκρή θαλάσσια χελώνα.

 

Μαθητές του 6ου Γυμνασίου με βίντεο αφιέρωμα στην Παιδόπολη έλαβαν το δεύτερο βραβείο σε διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας. Εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη έκθεση του συμπολίτη Αριστοέλη Δεληγιαννίδη. Ο Δήμος Καβάλας τιμά το πρωί μαθητές του εκπαιδευτικού κέντρου Expert In που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της Microsoft. Την Τρίτη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι στη Θάσο, σε εκδήλωση του 1ου δημοτικού σχολείου Λιμένα.

 

Στον Υπουργό Αθλητισμού το πρωί ομάδες της νέας Γ’ Εθνικής, ανάμεσα τους και ο ΑΟΚ. Ζητούν αύξηση της χρηματοδότησης τους. Το μέλλον της στην Α2 παίζει σήμερα στην Πάτρα η Ένωση.

 

 

Διαβάστε επίσης