ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Πέθανε χθες βράδυ στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονταν με κορωνοϊό, η δημοτική σύμβουλος Καβάλας Μαρία Φρατζεσκάκη. Για μέρες ήταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «παλεύοντας» τη νόσο. Η Μαρία Φρατζεσκάκη ήταν 56 ετών, εδώ και μήνες είχε αποσπαστεί από την εφορία Καβάλας στο γραφείο του Υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις πάρα πολλές από φορείς και τοπικούς παράγοντες.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης ενημέρωσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την τελική πρόταση της ΕΤΑΔ σχετικά με την παραχώρηση της Καλαμίτσας.

 

Ίδια η κατάσταση χθες στο Ν. Καβάλας από πλευράς κρουσμάτων κορωνοϊού και ασθενών στο Νοσοκομείο. Κριτική στην Κυβέρνηση για τα κενά στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Καβάλας από το σωματείο εργαζόμενων, την βουλευτή Τάνια Ελευθεριάδου και το τοπικό ΚΚΕ. Καθημερινοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Υγείας για την τήρηση των μέτρων στα σχολεία και στα δρομολόγια των λεωφορείων. Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου, αποφασίζει για την αναβολή ή ματαίωση της έκθεσης KavalaExpo 2021.

 

Πρόστιμο 5.000 ευρώ και μήνυση από την Αστυνομική Διεύθυνση σε κάτοικο Καβάλας που «έσπασε» την καραντίνα και βγήκε από το σπίτι του. Τεράστια ζημιά για τους καλλιεργητές μυδιών του Ν. Καβάλας. Αύξηση επισκεψιμότητας στα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων. Γερμανοί φοιτητές και καθηγητές επισκέφθηκαν το Δήμαρχο της Θάσου. Νέο πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων, συνεργασία του Αίσωπου με το Δήμο Καβάλας. Αρχές Οκτώβρη εκλογές στο Φυσιολατρικό Όμιλο. Την Κυριακή στον σύλλογο των Αντιφιλίππων.

 

Το διοικητικό εφετείο δικαίωσε χθες την ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου, δίνοντας ελπίδες και στον ΑΟΚ. Η απόφαση για την υπόθεση του ΑΟΚ αναμένεται από μέρα σε μέρα.

 

Διαβάστε επίσης