ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Μετατίθενται για το νέο έτος οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Καβάλας. Είναι έτοιμοι δύο χώροι στα εξωτερικά ιατρεία για να γίνονται πρωί απόγευμα. Συμμετοχή στους εμβολιασμούς δήλωσαν ήδη 500 περίπου εργαζόμενοι και σχεδόν το 100% των γιατρών του Νοσοκομείου. Χθες το μεσημέρι η κλινική covid του Νοσοκομείου είχε 65 ασθενείς. Τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν 18 ενώ σε 65 τεστ που έκανε το εργαστήριο του Νοσοκομείου υπήρξαν 7 θετικά περιστατικά.

 

Σήμερα το πρωί απολογείται στον Ανακριτή Καβάλας ο 47χρονος δράστης της δολοφονίας του Γιώργου Γρηγοριάδη. Σε συνεδρίαση της το πρωί εγκρίνει τον προϋπολογισμό του 2021 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Ακόμη 700.000 ευρώ στο ταμείο του Δήμου από το Υπουργείο Εσωτερικών. Το απόγευμα πληρώνονται εργαζόμενοι στην καθαριότητα, στο Βοήθεια στο Σπίτι και στους παιδικούς σταθμούς. Η Επιτροπή του άρθρου 152 απέρριψε την προσφυγή του Δήμου Καβάλας για τη μείωση δημοτικών τελών σε επαγγελματίες λόγω Covid, θεωρεί ταυτόχρονα μη εκτελεστή την ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης.

 

Ανταλλαγή ανακοινώσεων και χαρακτηρισμών για την υπόθεση Folli Fillie ανάμεσα σε Μακάριο Λαζαρίδη και Κώστα Μορφίδη. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί τοπικές επιχειρήσεις που έκαναν δωρεά ειδών ατομικής προστασίας. Ευχαριστήρια ανακοίνωση και από το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της συνθήκες Σέγκεν. Κλειστό και το προσεχές διάστημα το πολιτιστικό κέντρο του Πυθαγόρα.

 

Ο σύλλογος κατοίκων της Παναγίας μοίρασε τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμους πολίτες της ίδιας γειτονιάς. Δωρεά στο Νοσοκομείο από το σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Διανομή δωροεπιταγών και τροφίμων από την Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού έγινε η γιορτή των φιλοξενούμενων του ΚΔΑΠ ΑμΕΑ του Δήμου Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης