ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Το Επιμελητήριο Καβάλας, το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και η ΔΕΘ καταθέτουν κοινή πρόταση στο Ίντερεκ προκειμένου να χρηματοδοτηθούν εκθέσεις και εμπορικές αποστολές έως του ποσού των 650.000 ευρώ. Στην πρόταση συμμετέχουν και φορείς της νότιας Βουλγαρίας. Η πρόταση θα κατατεθεί ως τον Σεπτέμβρη κι αν εγκριθεί θα ευνοήσει την πραγματοποίηση εκθέσεων στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης. Διαλύεται για να γίνει από την αρχή η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου.

 

Διακοπή νερού το πρωί ως το μεσημέρι σε περιοχές των συνοικιών Άγιος Παύλος, Ποταμούδια, Άγιος Γεώργιος, Άη Γιάννης, άνωθεν οδού Ομονοίας. Το έργο των οπτικών ινών προκάλεσε ζημιά σε υφιστάμενες, έμειναν χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο Δημαρχείο και Διοικητήριο. Πιο συντονισμένα γίνεται από τη Δευτέρα η απομάκρυνση παλαιών επίπλων και ογκωδών αντικειμένων. Στο κεντρικό λιμάνι επανήλθε το υδροπτέρυγο, εντός των ημερών επανέρχεται στα δρομολόγια.

 

Χθες το πρωί πνίγηκε 68χρονος αλλοδαπός στη Σκάλα Πρίνου. Παραμένει στην ΕΛ.ΑΣ. ο γενικός αστυνομικός διευθυντής ΑΜΘ Νίκος Μενεξίδης. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Με τον βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Σε δύο επιτροπές της Βουλής ο Μακάριος Λαζαρίδης. Την υπουργό Πολιτισμού συνάντησε ο Γιώργος Καλαντζής. Κριτική στην κυβέρνηση για τις προγραμματικές της δηλώσεις από την Τάνια Ελευθεριάδου. Μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η ΝΟΔΕ Καβάλας για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Θετικά σχολιάζει τα πρώτα βήματα της Κυβέρνησης η Βάσω Παπουτσή Μήττα.

 

Αρχίζει το απόγευμα στην παραλία η έκθεση βιβλίου. Επίσης το απόγευμα πρώτη εθελοντική δράση του νέου συλλόγου στο Βύρωνα. Στις 8 το απόγευμα πρόσφυγες του Ασημακοπούλου διηγούνται την ιστορία τους σε εκδήλωση στο μουσείο Ελληνικού Προσφυγισμού. Το σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καβάλας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Δημάρχου, έκανε εθελοντική εργασία στο μονοπάτι προς τον Άγιο Παντελεήμονα.

 

Συνεχίζει στον ΑΟΚ ο Κέρθι. Σήμερα ή αύριο πλαστικό χόρτο στα βοηθητικά γήπεδα του Βερούλειου. Με μεγάλη επιτυχία έγιναν προ λίγων ημερών τα Τσαμκιράνεια 2019.

 

 

 

Διαβάστε επίσης