ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΗ 2023

Επεισοδιακή συνάντηση με τον Άλεξ Χατιντάτζι είχε χθες στην Ελευθερούπολη ο Δήμαρχος Παγγαίου. Ο Φίλιππος Αναστασιάδης έδιωξε από το γραφείο του τον επιχειρηματία όταν αυτός μίλησε απρεπώς για όσους μένουν δίπλα στην Αλάνα. Βασικός λόγος διαφωνίας οι ελεύθεροι χώροι μετά το έργο περίφραξης της έκτασης. Θα τηρηθεί η νομιμότητα, δήλωσε αργότερα χθες ο Δήμαρχος. Αυτό αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση το απόγευμα της Δευτέρας και οι κάτοικοι του οικισμού Σαράντα.

Δύο ανήλικοι Ρομά προσήχθησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, σχετικά με το περιστατικό της φωτιάς σε κατοικία στις Καμάρες. Το παλιό σπίτι, παρά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, καταστράφηκε. Σε έναν μήνα θα συζητηθεί στο Διοικητικό δικαστήριο η προσφυγή για τη λειτουργία του παρκινκ Ροδόπη. Η Πανελλήνια Ένωση Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Χώρων Στάθμευσης ζητά να κλείσει το πάρκινγκ αφού συνεχίζει να το θεωρεί παράνομο. Προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152 κάνει ο Δήμος Καβάλας για το θέμα της αγοράς των καπναποθηκών στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου. Και ο ΔΕΔΔΗΕ από χθες στο έργο πλησίον του πρώην στρατοπέδου «Ασημακοπούλου», κατά μήκος της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Το Πρωτοδικείο Καβάλας έστειλε στον Άρειο Πάγο τα τελικά αποτελέσματα του Νομού. Δεν υπάρχουν αλλαγές σε όσα γνωρίζαμε. Κριτική Τάκη Εμμανουηλίδη επειδή οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας δεν είχαν κοινή προεκλογική δράση. Ευχαριστήριες ανακοινώσεις από Αγγελική Δεληκάρη και Ειρήνη Βρανά. Ικανοποιημένο το ΠΑΣΟΚ Καβάλας για το αποτέλεσμα των εκλογών. Σε συνεδρίαση Ευρωπαϊκού Οργανισμού συμμετείχε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τα κόμματα διατηρούν τα εκλογικά τους περίπτερα στο κέντρο της πόλης λόγω των εκλογών του Ιουνίου. Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε στο πόδι χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Νέα σύλληψη αλλοδαπού στη Θάσο για παράνομο πλανόδιο εμπόριο. Στην πόλη μας συναντήθηκαν την Παρασκευή οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Καβάλας- Δράμας- Ανδριανούπολης. Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών στο Πάρκο Φαλήρου και στο Μουσείο Παραμυθιού οι εκδηλώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Συνεχίζονται ως την Παρασκευή. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προετοιμάζει συναυλία στο «Ανθή Καραγιάννη» για τις 30 Αυγούστου. Μια διαφορετική εικαστική συνάντηση αλλοδαπών ζωγράφων έγινε προ λίγων ημερών στο Παληό.

Τέλος της εβδομάδας αναμένονται νεότερα για τον ΑΟΚ. Πρόθεση της διοίκησης του Βύρωνα να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Καζεπίδη.

Διαβάστε επίσης