ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΗ 2022

Σε μια από τις επόμενες της συνεδριάσεις η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας θα λάβει νέα απόφαση υπέρ της συμφωνίας με την ΕΤΑΔ για την παραλία της Καλαμίτσας. Ελπίζοντας αυτήν την φορά ότι η απόφαση δεν θα ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη. Η Αναστασία Ιωσηφίδου επιμένει στη διαφορετική της άποψη και στην κριτική για το θέμα προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Χθες ο Θόδωρος Μουριάδης επισκέφθηκε το έργο του 12ου δημοτικού σχολείου, επαναλαμβάνοντας ότι το σχολείο θα λειτουργήσει στον ανακαινισμένο χώρο τον προσεχή Σεπτέμβρη. Έργο ενεργειακής αναβάθμισης θα δημοπρατηθεί σύντομα και για τη βιβλιοθήκη του ΔΙΠΑΕ Καβάλας.

 

6 και πλέον ώρες είχε διάρκεια η χθεσινή δίκη για τις απολύσεις στα Λιπάσματα. Συμπαράσταση στους απολυμένους από κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται εντός του Καλοκαιριού. Το μεσημέρι φθάνει στο λιμάνι με 400 Γερμανούς τουρίστες το κρουαζιερόπλοιο Artania. Αναχωρεί για τον επόμενο του προορισμό στις 11 το βράδυ. Νέα μείωση των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο, 44 νέα περιστατικά στο Ν. Καβάλας ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λαϊκή της Καλαμίτσας το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει σε δρόμο πλησίον του χώρου στάθμευσης.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είπε χθες ότι η χώρα μας δεν αποδυναμώθηκε αμυντικά βοηθώντας την Ουκρανία. «Ξεπέρασε τα όρια, εκνευρισμένος από το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ» δήλωσε για τον Ερντογάν ο Μακάριος Λαζαρίδης. Νέο περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης, με κόλπο SMS απέσπασαν από συμπολίτη 3.500 ευρώ! Συνελήφθη και κατηγορείται για διακίνηση παράτυπων μεταναστών άνδρας που τους προμήθευε εισιτήρια για να ταξιδεύουν με λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Ολοκληρώθηκε χθες η εκστρατεία ενημέρωσης των Καβαλιωτών σε θέματα φυσικού αερίου από εκπροσώπους της ΔΕΔΑ. Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας στηρίζει τις 3ημερες από αύριο κινητοποιήσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών γιατρών. Πετυχημένη άσκηση σε σενάριο δασικής πυρκαγιάς έγινε χθες στη Θάσο.

 

Στη μνήμη του Θανάση Πούλου και του Βασίλη Μυλόπουλου η εθελοντική αιμοδοσία το διήμερο Παρασκευή- Σάββατο στη Δ. Καπναποθήκη. Ο Δημήτρης Αντωνίου θα μιλήσει για θέματα οδικής ασφάλειας στους μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης νέος πρόεδρος του Ομίλου για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας.

 

Στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα ο Βύρωνας επιδιώκει τη νίκη για την εξασφάλιση της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Συνεχίζονται από το μεσημέρι οι αγώνες 3Χ3 μπάσκετ στην κεντρική πλατεία.

 

 

Διαβάστε επίσης