• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Μικρή αλλά ενθαρρυντική μείωση παρουσίασε χθες ο αριθμός των ασθενών στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Καβάλας. Οι άρρωστοι είναι 139 –συμπεριλαμβανομένων 30 από τη Δράμα- ενώ στο Νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης είναι 95. Σήμερα τεστ στο προσωπικό της Καθαριότητας, αύριο δωρεάν τεστ στους Καβαλιώτες. Η διαδικασία θα γίνει ενώ αυτοί θα βρίσκονται εντός αυτοκινήτου, σε δρόμο κοντά στο παλιό Απεντομωτήριο στο κεντρικό λιμάνι. Λόγω μεγάλης ανάγκης σε αίμα θα γίνονται εθελοντικές αιμοδοσίες στο Αμφιθέατρο κάθε Σάββατο και Πέμπτη.

 

Συνεχίζεται το απόγευμα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ψήφιση των δημοτικών τελών του επόμενου έτους. Η Ασφάλεια Καβάλας εξιχνίασε 6 υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων που έγιναν στην πόλη από τον Σεπτέμβρη του 2018 έως τον Ιούνιο του 2020. Η Εγνατία Οδός ΑΕ θα δημοπρατήσει διαγωνισμό για την επικαιροποίηση της μελέτης συνέχισης της Περιμετρικής. Κηδεύεται σήμερα ο συνταξιούχους ιερέας Γιώργος Παπαδόπουλος, επί σειρά ετών εφημέριος στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.

 

Εσωτερικό βάψιμο χώρων δύο ΚΑΠΗ στην Καβάλα μετά από προσφορά συμπολίτη. Ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέξης Πολίτης έλαβε μέρος σε συνάντηση εταίρων ευρωπαϊκού προγράμματος που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Επισκευές και συντηρήσεις σχολείων με πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας. Το σωματείο εργαζόμενων στο Νοσοκομείο ευχαριστεί εταιρία για την προσφορά μέσων ατομικής προστασίας. Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών για τη σημερινή μέρα κατά της βίας των γυναικών.

 

Ανακοινώσεις σωματείων του ΠΑΜΕ για τη συμμετοχή στην αυριανή απεργία στην Καβάλα. Υπάρχει ανάδοχος σε έργο γεωτρήσεων της ΔΕΥΑΚ, το οποίο θα υλοποιηθεί σε Κορυφές- Λιμνιά. Πέθανε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του συλλόγου Μυτιληναίων Καβάλας Παναγιώτης Μαργαρίτης.

 

Διαβάστε επίσης