• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Την προτίμηση των Ρουμάνων στην Θάσο και την Καβάλα ως προς τις διακοπές τους και τα ταξίδια αναψυχής επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ ο προϊστάμενος του ΕΟΤ Γιώργος Σταφυλάκης, υπεύθυνος για την ίδια χώρα αλλά και τη Βουλγαρία. Στις ίδιες δηλώσεις φάνηκε αισιόδοξος ότι το προσεχές Καλοκαίρι θα επισκεφθούν την Ελλάδα ακόμη περισσότεροι Ρουμάνοι. Οι δηλώσεις του κ. Σταφυλάκη έγιναν λίγες μόνο μέρες μετά την τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου, στην οποία ο Νομός Καβάλας είχε δυναμική παρουσία. Εν το μεταξύ χθες ο Δήμος Θάσου ανακοίνωσε ότι οι πολεοδομικές άδειες για καταλύματα άνω των 50 κλινών στο νησί θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα από ειδική υπηρεσία στην Αθήνα.

 

Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε χθες βράδυ στην οδό Ερυθρού Σταυρού, αναφέρεται ότι προηγήθηκε σύγκρουση του δικύκλου με σκύλο. Επισπεύδουν την επιστροφή τους από την Σικελία μαθητές και καθηγητές του 4ου ΕΠΑΛ. Σε πιο ουσιαστική φάση αυτές τις μέρες οι εργασίες στο δάσος των Πεντακοσίων, το έργο του Δήμου τελειώνει σε δύο μήνες. Σημαντική διεθνής διάκριση για τον μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Φίλιππο Μανωλούδη. Αύριο το απόγευμα το ΠΑΜΕ Καβάλας οργανώνει διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η οποία θα γίνει στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου.

 

Το απόγευμα η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ μιλά σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης. Το Λιμεναρχείο Καβάλας συνέλαβε πλοίαρχο πλοίου στο νέο λιμάνι, στο οποίο διαπιστώθηκε υπερφόρτωση. Ο Δήμος Καβάλας συζητά με τον Γρηγόρη Αβανίδη για ένα Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο. Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη και άλλων βουλευτών της ΝΔ με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης. Ο Μακάριος Λαζαρίδης συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Καβάλας.

 

Εθελοντή καθηγητή φιλόλογο ζητά ο σύλλογος Πνοή. Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου της Χρυσούλας Βακιρτζή. Εθιμοτυπικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων άρχισε χθες ο νέος διοικητής της Π.Υ. Καβάλας κ. Νίκος Μπαλατσούκας.

 

Σοβαρός ο τραυματισμός του Γιώργου Φλιάτη, χάνει όλα τα υπόλοιπα ματς της Ένωσης. Το μεσημέρι στη Χρυσούπολη Νέστος- Λιμενάρια, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης