• 24 Απριλίου 2024,

Το τριήμερο ιδανικός καιρός για πέταγμα χαρτετού

 Το τριήμερο ιδανικός καιρός  για πέταγμα χαρτετού

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους τα τσακάλια οι μετεωρολόγοι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι ιδανικός για το πέταγμα του χαρταετού.

Αυτό σημαίνει ότι θα φυσάει ένα αεράκι που θα διευκολύνει την όλη διαδικασία από την μια αλλά δεν θα αφήσει να πάρει και ο κώλος μας αέρα από την άλλη.

Ο καιρός στην Ανατολική Μακεδονία θα είναι χωρίς φαινόμενα αλλά με αραιή συννεφιά που θα είναι πιο πυκνή τις απογευματινές ώρες.

Σίγουρα δεν θα είναι ο καιρός για αμάνικο αλλά ούτε για γάντια.

Θα είναι ένας καιρός νορμάλ για την εποχή.

Κυρίως τις μεσημεριανές ώρες θα είμαστε καλά και όσο θα νυχτώνει ….. καταλαβαίνετε ….

Ετοιμάστε τους χαρταετούς σας έτσι ώστες να είστε πανέτοιμοι να κατακτήσετε τους ουρανούς.

Το τριήμερο που έρχεται θα είναι όπως έχουμε γράψει ήδη μέσα από αυτή την σελίδα το τριήμερο του “Αμόλα Καλούμπα” και του χαλβά.

Χαλβάδες αυτή την περίοδο της νηστείας που έρχεται κυκλοφορούν πολλοί.

Το θέμα είναι να ψάξετε και να βρείτε τον καλύτερο και πιστέψτε με υπάρχει και νομίζω ότι αξίζει να τον πληρώσουμε και λίγο παραπάνω αφού χαλβάδες δεν τρώμε κάθε μέρα.

 

Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το πως χρησιμοποιούμε την χειρουργική μάσκα όλοι εμείς που θέλουμε να προστατευτούμε από διάφορους ιούς αγνοώντας ότι η χειρουργική μάσκα είναι ένα μέτρο προστασίας κυρίως  για τους ασθενείς προκειμένου να μην μεταδώσουν τον ιό.

Πιθανώς να προστατεύει και τους υγιείς που τη φοράνε, για να μην κολλήσουν από άλλους.

Η χρή­ση της μά­σκας δεν έ­χει και με­γά­λη χρο­νι­κή διάρ­κεια, κα­θό­τι με­τά α­πό με­ρι­κές ώ­ρες αρ­χί­ζει και μου­σκεύ­ει με την α­να­πνο­ή, ο­πό­τε και γί­νε­ται ε­στί­α μι­κρο­βί­ων.

Καταλαβαίνετε εύκολα ότι στην διάρκεια της ημέρας χρειάζονται πολλές μάσκες και δεν είναι δυνατόν να την βγάλετε όλη την ημέρα μόνο με μία.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι  ότι ο Κοροναϊός ακόμα και σήμερα , μερικούς μήνες μετά την γέννηση του παραμένει με άγριες διαθέσεις και από όπου περνάει σκορπάει τον πανικό και παραλύει τα πάντα.

Καλημέρα σας και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης