• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Άμεση έναρξη των διαδικασιών για την κατάθεση προτάσεων στο Υπουργείο Υγείας ενός νέου οργανισμού στο Νοσοκομείο ανακοίνωσε χθες ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου. Ταυτόχρονα το σωματείο των εργαζομένων συγκεντρώνει υπογραφές φορέων ώστε να αποκλειστεί η εφαρμογή του οργανισμού του 2012. Ο κ. Καρασαββόγλου είπε σε σύσκεψη που έγινε χθες για το ίδιο θέμα ότι υπάρχει η κάλυψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου προκειμένου να μην εφαρμοστούν όσα προβλέπει ο οργανισμός του 2012, με το περιεχόμενο του οποίου δεν συμφωνεί κανείς.

 

Πέθανε ο 94χρονος συμπολίτης που πριν λίγες μέρες έγινε στόχος διαρρηκτών στο σπίτι του στο Περιγιάλι. Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι της ΒΦΛ θα είναι το πρωί στο δικαστήριο της Αθήνας, σε νέα προσφυγή της εταιρίας κατά της ΔΕΠΑ. Μετά τις 8 Απριλίου θα αρχίσουν τα δρομολόγια του υδροπτέρυγου. Σε 11 τουλάχιστον περιπτώσεις ιδιωτών στη Θάσο η Κτηματική Υπηρεσία Καβάλας προέβη σε ανάκληση δικαιώματος χρήσης αιγιαλού. Αυτό έγινε επειδή δεν πληρώνονταν κανονικά τα χρήματα της εκμίσθωσης στο Δήμο της Θάσου.

 

Με ανακοίνωση του ο Θόδωρος Μουριάδης κατηγορεί τη Δήμαρχο για μη αξιοκρατικές οικογενειακές προσλήψεις. Συνέντευξη τύπου δίνει ο Μάκης Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Εντός της εβδομάδας ανακοινώνει υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ο Κωστής Σιμιτσής.

 

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Άκης Τελίδης δήλωσε ότι δεν υπάρχει θέμα διανομής των υλικών καθαριότητας στα σχολεία της Καβάλας. Την Κυριακή γενική συνέλευση του σωματείου των οικοδόμων. Διακοπή νερού θα γίνει σήμερα στο Παληό, από τις 7 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. 8 με 12 Απριλίου εκδηλώσεις για την εβδομάδα υγείας στο Ν. Καβάλας.

 

Θεατροχορευτική εκδήλωση ετοιμάζει για τον Μάιο ο σύλλογος ΚΕΘΕΑ – Κιβωτός. Το απόγευμα στο Ιμαρέτ παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Φωτεινής Τομαή. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα θεάτρου, συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ με τις ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης. Φόρουμ εναλλακτικού τουρισμού θα γίνει στο Δασικό χωριό Παγγαίου στις 6 Απριλίου.

 

Το μεσημέρι οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας. Δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους του ΑΟΚ και το Κυριακάτικο ματς στο Καλαμπάκι. Από το διαδίκτυο θα μεταδοθεί το ματς της Ένωσης το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης