• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν χθες οι μέτοχοι του Βιοτεχνικού Πάρκου ορίζοντας νέο διοικητικό συμβούλιο σε αυτό. Η αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου με νέο πρόεδρο τον Παύλο Τσουμάκη, καθυστέρησε 5,5 χρόνια! Πρώτη ενέργεια του διοικητικού συμβουλίου να απευθυνθεί στους οικοπεδούχους ώστε αυτοί να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις στα οικόπεδα που νοικιάζουν. Την ερχόμενη εβδομάδα γενική συνέλευση με αλλαγή διοίκησης και στην Εργοανάπτυξη.

 

78χρονος κάτοικος Χαλκερού βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα σε γκρεμό, δίπλα στο αυτοκίνητο του. Ήταν αγνοούμενος για πέντε μέρες. Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία περί αύξησης προσφύγων στο «Ασημακοπούλου». Τη δομή φιλοξενίας επισκέφθηκε χθες βουλευτής του ΚΚΕ. Νέα προβλήματα υπήρξαν στη Θάσο από τη βροχόπτωση της Δευτέρας. Κανονικά λειτουργούν σήμερα στο νησί τα σχολεία. Με δήλωση του ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης έκανε γνωστό ότι δεν θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

 

Το επόμενο διάστημα θα συγκροτηθεί σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, προέκυψε μετά τις εκλογές της Κυριακής. Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας επισκέπτεται σήμερα τη Θάσο λόγω των πρόσφατων προβλημάτων από την κακοκαιρία. Η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας συνάντησε τον Κώστα Αντωνιάδη. Από την Πέμπτη 5 Δεκέμβρη τα δρομολόγια προς Πρίνο θα εκτελεί πλοίο της ΑΝΕΘ, η εταιρία δεν θα υιοθετήσει την αύξηση του εισιτηρίου που εφήρμοσε το πλοίο της εταιρίας Μητσόπουλου. Δήλωση Μακάριου Λαζαρίδη για τη μη αύξηση ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών.

 

Φοιτητές χημικοί μηχανικοί επισκέφθηκαν το εργοστάσιο των Λιπασμάτων. Μικρή παράταση στην προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο. Την Παρασκευή 6 Δεκέμβρη με συναυλία του Χρήστου Δάντη αρχίζουν στην Χρυσούπολη οι εκδηλώσεις του Δήμου Νέστου.

 

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση η αναμέτρηση του ΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου. Την Παρασκευή η ΑΕ Καβάλας οργανώνει εκδήλωση ημερίδα για τη ψυχολογία και διατροφή των αθλητών.

Διαβάστε επίσης