ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Αρχίζουν το πρωί στην πλατεία Κονσουλίδη και στο Δημοτικό Κήπο οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Χωρίς μαθητές η αυριανή παρέλαση. Σχετική απόφαση για όλη την ΑΜΘ έλαβε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Ίδια απόφαση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μόνο σημαιοφόροι στην παρέλαση της πόλης των Σερρών.

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΤΑΔ θα έχει στην Αθήνα ο Δήμαρχος, θα συζητηθούν τα θέματα της Καλαμίτσας και του παλιού δικαστηρίου. Δεν επιβεβαιώνονται από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση οι πληροφορίες ανάκλησης των αποφάσεων συγχώνευσης τμημάτων σε σχολεία του Νομού Καβάλας. Στα ίδια επίπεδα και χθες η κατάσταση στο Νοσοκομείο ως προς τους ασθενείς με κορωνοϊό. Άσκηση ετοιμότητας με τη συμμετοχή Πολιτικής Προστασίας- Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ έγινε χθες στο αεροδρόμιο.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ήταν χθες στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτές της Καβάλας τον πρόεδρο της Βουλής θα εκπροσωπήσει ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη για τις επαφές του με τους μικροπωλητές – παραγωγούς λαϊκών αγορών. Υιοθετεί τις καταγγελίες των εργαζόμενων στα Πετρέλαια η Τάνια Ελευθεριάδου. Η εταιρία υποστηρίζει ότι δεν επιτράπηκε από το σωματείο η πραγματοποίηση προσλήψεων. Ζητά την αποκατάσταση της νομιμότητας αφού όπως ισχυρίζεται το εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης είναι υπό κατάληψη.

Αόριστη απάντηση της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στο τοπικό αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας στο Νοσοκομείο ογκολογικής κλινικής. Γενική συνέλευση και εκλογές κάνουν σήμερα το σωματείο Καφεζυθοπωλών και το σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί. Το ΚΔΑΠ ΑμΕΑ του Δήμου Καβάλας επισκέφθηκαν οι Γιατροί του Κόσμου, πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης. Έκθεση του Καβαλιώτη φωτογράφου Στράτου Καλαφάτη στη Φιλιππούπολη.

Η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του ΑΟΚ για την έκδοση 14 δελτίων ποδοσφαιριστών του. Σήμερα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τις επόμενες της κινήσεις που θα είναι προσφυγές σε ποδοσφαιρικά όργανα και δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης