• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Γεμάτα κόσμο αναχωρούν σχεδόν καθημερινά από το κεντρικό λιμάνι τα πλοία που συνδέουν την Καβάλα με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Οι περισσότεροι επιβάτες είναι έλληνες κι έχουν προορισμό το νησί της Λήμνου. Γεμάτο κόσμο θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί το Blue Star Myconos. Γεμάτο έφυγε χθες το Super Runner Jet. Το ίδιο πλοίο θα συνεχίσει τα δρομολόγια από Καβάλα και τον Αύγουστο.

 

Μόνο γραφειοκρατική είναι η κινητικότητα από πλευράς Εγνατίας Οδού για τα μετωπικά και τα πλευρικά διόδια στην ανατολική είσοδο της πόλης. Ίδια χθες η κατάσταση στο Νοσοκομείο αν και τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν αρκετά, παραπέμπουν στην κατάσταση που επικρατούσε στο Νομό τον περασμένο Μάη. Με το Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε ο Κώστας Αντωνιάδης. Έναρξη προγράμματος κοινωνικής ενσωμάτωσης μέσω του αθλητισμού των παιδιών των προσφύγων.

 

Τραυματισμός αλλοδαπής τουρίστριας στη Θάσο από το σκάφος αναψυχής που οδηγούσε ο σύζυγος της. Προβλήματα στην ανακύκλωση στο Δήμο Καβάλας, εκτός δρομολογίων λόγω βλάβης δύο από τα τέσσερα ειδικά απορριμματοφόρα. Συνελήφθη ημεδαπός που καλλιεργούσε στο μπαλκόνι του σπιτιού του φυτά με χασίς. Σε δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών και ιστοσελίδες προβλήθηκε το βίντεο του πολύνεκρου τροχαίου της περασμένης Παρασκευής, φαίνεται καθαρά η αναστροφή που επιχείρησε ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου.

 

2 με 8 Αυγούστου έκθεση ζωγραφικής στο παλιό Τελωνείο της Νέας Περάμου. Από αύριο διανομή τροφίμων από το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο. Διαγωνισμός ζωγραφικής από το Δήμο Παγγαίου. Πολύς κόσμος χθες στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, αποχαιρέτησε την Λίλα Κυπριώτου.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι στην Καβάλα ο επιχειρηματίας από τον Καναδά που ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ. Χθες επρόκειτο να γίνει συνάντηση των μετόχων με εκπροσώπους του.

Διαβάστε επίσης