• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Αυτοψία στην πεσμένη γέφυρα έκαναν χθες εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων. Επακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο της Δημάρχου. Για να εγκατασταθεί γέφυρα τύπου «μπέλεϊ» πρέπει νωρίτερα να εξασφαλιστεί η στατική επάρκεια του τμήματος της γέφυρας που δεν κατέρρευσε. Αυτό είναι αντικείμενο μελέτης που θα κάνει η Εγνατία Οδός. Η σύμβαση με την οποία είναι ακόμη και σήμερα σε διαδικασία σύνταξης.

 

Διακοπή νερού σε αρκετές συνοικίες της πόλης από το πρωί ως το μεσημέρι. Η ΔΕΥΑΚ έλυσε χθες πρόβλημα ύδρευσης που ταλαιπώρησε τους κατοίκους του Αμυγδαλεώνα. Σήμερα θα δοθεί στη δημοσιότητα ψήφισμα των τοπικών φορέων για τη ΒΦΛ. Ψήφισμα με μηνύματα προς Κυβέρνηση και εργοδοσία υπήρχε χθες και από τη ΓΣΕΕ. Στη σύσκεψη του Επιμελητηρίου ήταν και το σωματείο των εργαζόμενων που ζήτησε το ψήφισμα να μην είναι μονοδιάστατο.

 

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα για λήψη κυκλοφοριακών μέτρων μείωσης της ταχύτητας των αυτοκινήτων ζητούν κάτοικοι της οδού Σαππαίων. Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται η φωτιά σε κατοικία στο Βύρωνα. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών βάζει στο «μικροσκόπιο» τις δύο Καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Action Team. 23 εθελοντικές δράσεις την Κυριακή στο Νομό Καβάλας. Στο Χαλκερό το νέο κυνοκομείο της Καβάλας.

 

Την Κυβέρνηση «φωτογραφίζει» ως υπεύθυνη για την απόφαση της Αποκεντρωμένης σχετικά με τις αρμοδιότητες Μαρκόπουλου ο Χρήστος Μέτιος. Το απόγευμα εκδήλωση του Βαγγέλη Παππά στο Ζυγός. Ανακοίνωση του Άρη Βέρρου για την αποφυλάκιση του Οσμάν Καβάλα. Τα οικονομικά του Δήμου Καβάλας θέμα χθεσινής ανακοίνωσης του Μάκη Παπαδόπουλου. Στην πόλη μας σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βαρδακαστάνης και ο βουλευτής του κόμματος Κεγκέρογλου. Αύριο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Παπατολίδης σε περιοδεία στο Νοσοκομείο.

 

Το απόγευμα εκδήλωση στο Ναυτικό Μουσείο. Μέσω εκδήλωσης του συλλόγου των Εβριτών παρουσιάζεται το απόγευμα το βιβλίο του Θοδωρή Παπαθεοδώρου. Εκδήλωση σήμερα και της Θασιακής Ένωσης. Το απόγευμα συνάντηση των μελών του συλλόγου Φίλοι της Παιδόπολης.

 

Σήμερα οφείλει να πληρώσει το χρέος του στην ΕΠΟ ο Νέστος, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα παίξει στο ματς της Κυριακής. Από αύριο στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας η τελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ για ομάδες λυκείων Ελλάδας και Κύπρου.

 

Διαβάστε επίσης