• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων του Ν. Καβάλας. Αποφασίστηκαν τον προηγούμενο μήνα, θα ισχύουν από τον Απρίλιο του 2025. Αυξάνονται οι τιμές των εισιτηρίων στα μουσεία Καβάλας- Θάσου- Φιλίππων. Επιβάλλεται ξεχωριστό εισιτήριο για τους επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων. Η αύξηση αφορά και τον αρχαιολογικό χώρο στις Αλυκές της Θάσου αν και εκεί λόγω έλλειψης προσωπικού, συχνά δεν υπάρχει εισπρακτική διαδικασία.

 

Δημοτικοί υπάλληλοι εργάστηκαν χθες στο Πάρκο, διόρθωσαν τεχνικά θέματα στις παιδικές χαρές. Επανέρχεται η πιάτσα των Ταξί στην αρχή της οδού Αβέρωφ, το αίτημα του σωματείου ικανοποίησε ο Οργανισμός Λιμένα. Το Σάββατο 20 Απριλίου θα επισκεφθεί την Καβάλα ο Υπουργός Δικαιοσύνης. Την ίδια μέρα ο Γιώργος Φλωρίδης θα βρεθεί στο Δικαστικό Μέγαρο, σε συνάντηση με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου. Πριν το Πάσχα το Δημοτικό Συμβούλιο θα επιχειρήσει δεύτερη φορά να εκλέξει το Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Ο Δήμαρχος για το θέμα πρέπει να ακούσει την αντιπολίτευση, είπε χθες ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

 

Αισιόδοξη η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη για τη δημιουργία Ογκολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο. Το Υπουργείο, είπε, συζητά το αίτημα. Επιστολή του Θόδωρου Μουριάδη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον καλεί να ξανασκεφθεί και να ανακαλέσει τις 29 αποσπάσεις αστυνομικών από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη. Ικανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Δαλκίτζης από την περιοδεία στην ΑΜΘ του πρέσβη της Κορέας στην Αθήνα. Συγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της ΠΕ Καβάλας. Έχει θητεία δύο έτη. Το έργο ύδρευσης Καλλιράχης απασχόλησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου. Το έργο έχει σταματήσει, οι κάτοικοι της Καλλιράχης ανησυχούν για το τι θα γίνει το Καλοκαίρι.

 

Σε εκδήλωση εφέδρων αξιωματικών στη Λεμεσό μίλησε ο Γιάννης Κελγιώργης. Η Ιωάννα Χατζηβαρύτη παρέμεινε πρόεδρος στο σύλλογο Πνοή, ο Στέφανος Μιλτσακάκης στους Εβρίτες.

 

Με τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ξεκινά τα μπαράζ ανόδου ο Άρης Πηγών. Στις 4 το απόγευμα υποδέχεται τον ΑΟΚ, ματς για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας. Επιστροφή στην Α1 για την ομάδα πικποκ της Καβάλας.

Διαβάστε επίσης